20 / 04 / 2024

Samsung bulaşık makine fiyatları

Samsung bulaşık makine fiyatları

Mutfakların demirbaşları arasında yer alan bulaşık makineleri yenilikçi teknolojisi ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Evindeki makinesini yenilemek isteyenler uygun fiyatlı bulaşık makinelerini araştırıyorlar. Bizde Samsung Bulaşık Makineleri fiyat listesini sizler için derledik...

ŞOK’ta, Samsung bulaşık makinesine 10 bin 999 TL’ye, Barbie bebek 119 TL’ye, bluetooth kulaklık 229 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, kısa süreli yeni bir indirim kampanyası başlattığını ve bu kampanyanın 3 Ekim’de sona ereceğini açıkladı. Buna göre, Samsung bulaşık makinesine 10 bin 999 TL’ye, Barbie bebek 119 TL’ye, bluetooth kulaklık 229 TL’ye düştü. İşte 2 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi Şok'ta satışa! Bu fiyata sakın kaçırmayın! İşte fiyat listesi

Şok marketten bulaşık makinesi almak isteyenlere güzel haber geldi! Şok,  4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi'ni uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, Şok'ta  4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi ne kadar? 4 programlı Samsung Bulaşık Makinesi kaç TL? İşte 30 Ağustos 2023 fiyat liste

Samsung büyük ses getirecek DW60M5044FW/TR bulaşık makinesini piyasaya sürdü!

Evlerin vazgeçilmez beyaz eşyası olan bulaşık makinesi, evlenecek çiftlerin ve evine beyaz eşya almak isteyenlerin ilk tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Samsung da bu nedenle DW60M5044FW/TR bulaşık makinesini cazip fiyatla satışa çıkardı.

Uzaktan kontrol etme özelliğiyle Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi çıktı!

Samsung, uzaktan kolay izleme ve kontrol etme (Wi-Fi) özelliği ile sınıfındaki diğer bulaşık makinelerine karşı adeta büyük fark yaratan DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı.

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi indirimli fiyatıyla işte burada! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelikten üretilen iç gövdesi, modern tasarımı ve bir makine dolusu bulaşığı 50 dakikada pırıl pırıl yıkayıp kurutan 'Süper' programıyla öne çıkıyor. Peki, Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi ne kadar? 

Bu makine 5,4 litre su ile 14 kişilik bulaşık yıkıyor! Vestel'le olur neden olmasın?

Vestel BM 10502 X GI Pro Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 'Tasarruf 5,4 lt Programı' sayesinde tek seferde 14 kişilik bulaşığı 5,4 litre su ile yıkayarak sudan tasarruf etmenizi sağlıyor. Peki, Vestel BM 10502 X GI Pro Bulaşık Makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Samsung 4 programlı bulaşık makinesinde yüzde 18 indirim fırsatı! İşte Samsung 13 Mart 2023 fiyat listesi 

Bulaşık makinesi alacaklar dikkat! Samsung DW60M5042FS/TR 4 programlı bulaşık makinesi internete özel yüzde 18 indirimle Carrefoursa.com sitesinde satışta. İşte detaylar..

Samsung DW60M5052FS/TR 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi en ucuza nereden satılıyor? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung DW60M5052FS/TR 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi, 5 farklı yıkama programı, enerjiden tasarruf ettiren fonksiyonları ve sessiz çalışma özelliği ile ilgileri üzerine çekiyor. Peki bu yıkama modları neler? 

Vestel BM 5101 5 Programlı Bulaşık Makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel BM 5101 bulaşık makinesi,13 kişilik kapasitesi, 5 yıkama programı ile tek seferde bir makine dolusu bulaşığı yıkar.Sahip olduğu fonksiyonlar ile hijyenik korumalı bir temizlik sunar. Peki Vestel BM 5101 bulaşık makinesi özellikleri neler?

Samsung Bulaşık Makinesi'nde indirim fırsatı! Bulaşık makinesi özellikleri neler? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfaktaki günlük temizlik ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı olan Samsung bulaşık makinesi, teknik özellikleri ve farklı yıkama programları ile dikkat çeker. Bulaşık makinesinde büyük LED ekran, ayarlanabilir yükseklik platformu ve yarım yük kapasitesi ile mevcuttur.

A101'de çılgın indirim start aldı! 100'lü bulaşık makine kapsülü 259 TL'ye düştü! 2 Şubat 2023 fiyat listesi

A101 Market'in indirimli aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Katalogda 100'lü bulaşık makine kapsülü 259 TL'ye düştü. Peki, A101'de başka hangi ürünler var? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Samsung 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi! Özellikleri nedir? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi bizleri büyük ölçüde elde bulaşık yıkama zahmetinden kurtarıyor. Samsung DW60M5052FS/TR 5 Programlı Inox Bulaşık Makinesi farklı fonksiyonlarıyla evinize konfor ve ekdnomiyi bir arada sunuyor. İşte fiyat listesi.

Samsung bulaşık makine fiyatları Haberi

Samsung bulaşık makine fiyatları

Kadınların mutfaktaki en büyük yardımcılarından biri olan bulaşık makineleri yenilenmiş teknolojileri ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni bir bulaşık makinesi almak isteyenler Samsung bulaşık makinelerinin fiyatlarını araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler... 

Samsung Bulaşık Makineleri'ndeki okunması kolay geniş bir LED ekran ile bulaşık yıkama programınızı daha rahat bir şekilde takip edebilirsiniz. Esnek İç Mekanın yüksekliği ayarlanabilir, böylece raf tek dokunuşla 5 cm daha yükseltilebilir veya alçaltılabilir. 

Alt rafta daha fazla alan yaratarak, uzun kaplar, geniş ve büyük tabaklar; üst rafta ise şarap kadehi veya kupalar gibi çeşitli boyutlardaki bulaşıkları yerleştirebilirsiniz.

Samsung Bulaşık Makinelerindeki Yarım Yük ayarı ile, bulaşıkları sadece alt kısım veya sadece üst kısma yerleştirme ve temizleme esnekliğine sahipsiniz. Böylece daha az miktardaki bulaşıklarınızı yıkarken zaman ve enerji tasarrufu sağlarsınız.