25 / 04 / 2024

San-İş irtibat

San-İş irtibat

Altyapı inşaatları, kamu hizmet binaları, endüstriyel tesisler, yol inşaatları ve süt ve besi hayvancılığı çiftlikleri alanında çalışmalara imza atan San-İş Ürgüp'e 120 odalı bir otel inşa edecek...

Sekmen Maden Mermer İnşaat Endüstriyel Elektrik Nakliyat San. Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekmen Maden Mermer İnşaat Endüstriyel Elektrik Nakliyat San. Ve Ticaret Limited Şirketi Adanan Çetinkaya tarafından 650 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Qgc İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik İthalat İhracat Turizm Gıda San.Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qgc İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik İthalat İhracat Turizm Gıda San.Ve Ticaret Limited Şirketi Cansu Demir, Abdullah Sangh Alghanem ve Mahmoud Alqasır ortaklığında10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti Şemsi Erdal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstanbullu Marmara İnşaat Bilgisayar Organizasyon Kağıtçılık Hediyelik Eşya Ve San.Tic.Ltd.Şti.kuruldu!

İstanbullu Marmara İnşaat Bilgisayar Organizasyon Kağıtçılık Hediyelik Eşya Ve San.Tic.Ltd.Şti. Hakan Zortul imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İmrenli İnşaat Taahhüt Tedarik Enr. Emlak Al.St.Oto.Al.Sat.Kir.Atık Top.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

İmrenli İnşaat Taahhüt Tedarik Enr. Emlak Al.St.Oto.Al.Sat.Kir.Atık Top.San.Ve Tic.Ltd.Şti Yüksel Şahbaz imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gtech Elektrik Proje Uygulama Mühendislik Mimarlık Enerji Danışmanlık Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gtech Elektrik Proje Uygulama Mühendislik Mimarlık Enerji Danışmanlık Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi bugün Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Çetin tarafından kuruldu.

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mevlüt Sarıkaya imzasıyla kuruldu.

Korolay İnşaat Metal Elektrik Bilgisayar Kimyevi Maddeler Mobilya Orman Ürünleri Mad.San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Korolay İnşaat Metal Elektrik Bilgisayar Kimyevi Maddeler Mobilya Orman Ürünleri Mad.San.Ve Tic.A.Ş. Serdar Demir imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Perfect Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Danışmanlık Ve İklimlendirme San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Perfect Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Danışmanlık Ve İklimlendirme San.Tic.Ltd.Şti. Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye ile bugün Furkan Kuşçu imzasıyla kuruldu.

Karakalem Plan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik Yapı Endüstrisi San. Ve. Tic. Ltd. Şti kuruldu!

Karakalem Plan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik Yapı Endüstrisi San. Ve. Tic. Ltd. Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Gülşah Tekden Üstündağ imzasıyla kuruldu.

Asbesan Asbest Araştırma Analiz Denetim Belgelendirme Danışmanlık Ve Lab.Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asbesan Asbest Araştırma Analiz Denetim Belgelendirme Danışmanlık Ve Lab.Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Durmuş Üstdağ ve Nezih Mustafa Yutmaz imzasıyla kuruldu.

San-İş irtibat Haberi

San-İş irtibat

Ürgüp Belediyesinin imar planı içerisinde bulunan, konut dışı kentsel çalışma alanı olan 9.850 m2’lik eski şişeleme fabrikasının arsasının ihalesine katılan 2 firmadan biri olarak, satın alan San-İş inşaat yetkilisi Mesut Can Pakova Ürgüp’teki inşaatımıza bu yıl sonunda başlamayı planlıyoruz. dedi.


1971 yılında kurulan SAN-İŞ, 40 yılı aşkın süredir, kamu ve özel sektördeki müşterilerine, inşaat taahhüt alanında hizmet sunuyor. Altyapı inşaatları (doğal gaz dağıtım şebekeleri, atık su, sulama kanalı, içme suyu şebekeleri), kamu hizmet binaları, endüstriyel tesisler, yol inşaatları ve süt ve besi hayvancılığı çiftlikleri alanında başarılı çalışmalara imza atan firma Ürgüp’teki satın aldığı alanda 120 odalı bir otel yapacak.


Ürgüp Belediyesinin şehit aileleri ve Ürgüp protokolüne düzenlediği iftara katılan Pakova, "inşallah başka bir ramazanda da Ürgüp’te açacağımız otelimizde yine birlikte iftar...