19 / 04 / 2024

Sanayi sektörü firmaları

Sanayi sektörü firmaları

Son yıllarda sanayi sektöründe bulunan firmaların konut sektörüne geçişi gün geçtikçe hızlanıyor. Firmalar, geliştirdikleri projeler ile konut sektörüne projelerde yapı kalitesi, fiyat rekabeti ve projelerinde yaşam farklılıklarını getiriyorlar.

İnşaat sektöründe yapı denetim sorunu! Firmalar keyfi uygulama getiriyor!

Müteaahitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, inşaat sektöründeki ilk sorunlardan birinin yapı denetim firmalarının keyfi uygulamaları olduğuna dikkat çekti ve önerilerini paylaştı. İşte o açıklamalar...

İhracatın yarısından fazlasını sanayi sektörü üstlendi!

Türkiye'nin geçen yılki ihracatının yüzde 42,3'ünü, ithalatının ise yüzde 60,9'unu büyük ölçekli girişimler yaparken, ihracatın yüzde 55,4'ü, ithalatın ise yüzde 49,5'i sanayi sektöründe faaliyet gösteren girişimlerden geldi.

Sanayi bünyesindeki 7 sektör ihracatta rekor kırdı!

Sanayi bünyesindeki 7 sektör, tüm zamanların en yüksek ocak-haziran ihracatını gerçekleştirdi. Bu kapsamda Sanayi bünyesindeki 7 sektör ihracatta rekor kırdı. İşte detaylar...

İnşaat sektörü, üretim ve ihracata odaklandı!

Türkiye ekonomisinde önemli yere sahip olan inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri, sürdürülebilir binalar ve inşaat malzemesi imalatının yanında üretim ve ihracatın önemine de dikkati çekti.

İstanbul'un ihracatında başrolü sanayi sektörü oynuyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerinden derlenen detaylara göre, İstanbul'da faaliyet gösteren şirketlerin ihracatında başrolü sanayi sektörü oynuyor.

Sanayi bünyesindeki 7 sektör en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı!

Sanayi bünyesindeki 7 sektör, resmen tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı. İşte Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerinden derlenen o bilgiler...

Konut sektöründe stok sorunu! İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

TÜİK verileri konut üretiminde düşüşe işaret ederken; konut sektöründe stok sorunu gündeme geldi. İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

Sanayi sektörü ihracatı 9 ayda 140 milyar dolara ulaştı!

Türk sanayi sektörü, 139,3 milyar dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-eylül ihracatını yaptı. 

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Gayrimenkul sektöründe 24 yılı geride bırakan Akyapı, yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye bastı. İşte kendi içerisinde bulunan arıtma tesisi de bulunan sanayi sitesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İnşaat sektörünün dev firmaları 2022 hedeflerini açıkladı!

Dev holdinglerin 2022 planları belli oldu. Türkiye'nin önde gelen dev holdingleri, iki senedir hükmünü sürdüren Kovid-19 pandemisinin bitmesi beklenen 2022'ye temkinli bütçelerle giriş yaptı. Peki inşaat sektöründeki dev firmaların 2022 hedefleri neler?

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Mohammad A, Sirac Avcı tarafından kuruldu.

Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Ticaret Temsilcisi Taras Kaçka yaptığı açıklamada, "Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif, ayrıca kamu sağlığı ve ulaşım alanında da Türkiye'nin tecrübesiyle ilgileniyoruz." dedi.

Sanayi sektörü firmaları Haberi

Sanayi sektörü firmaları

Ekonomide bulunan bir sektörde ne kadar çok fazla yatırımcı ve geliştirici firma bulunursa bu durum o sektörde rekabet, iyi ürün, doğru fiyat ve iyi hizmet sonuçlarını getirir. Bunun örneğini son yıllarda konut sektöründe de izlemekteyiz. Zaman zaman çeşitli olumsuz eleştiriler, farklı görüşler olmasına rağmen, sanayi gruplarından konut sektörüne ciddi bir şekilde geçiş yaşandığını görmekteyiz. Son yıllarda sanayi sektöründe bulunan firmaların konut sektörüne geçişi gün geçtikçe hızlanıyor. Bu şirketlerin kendi alanlarında uzun yıllar uğraştıkları ve yarattıkları marka değerlerini konut sektöründe de yaşatma gayretleri içerisinde olduklarım görüyoruz. Firmalar, geliştirdikleri projeler ile konut sektörüne projelerde yapı kalitesi, fiyat rekabeti ve projelerinde yaşam farklılıklarını getiriyorlar. Şuanda sektörde bulunan ve marka projeler üreten firmaları değerlendirdik. 


AND GYO 


Özellikle Anadolu Efes Biracılık, Coco Cola, Anadolu Isuzu Otomotiv,...