19 / 04 / 2024

sanayi sitesi dönüşüm

sanayi sitesi dönüşüm

Yerel seçimlerin bölgenin geleceğine yön verdiğini vurgulayan Aslan, “Aynı şekilde kentsel dönüşüm de bir kentin geleceğine yön verir'' diye konuştu. 

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Sanayi alanlarının şehir dışına taşınması dönüşümün önünü açacak!

İzmit Makina İmalatçıları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri, fiziki mekanların üretim kapasitesini karşılamaması sebebiyle taşınıyor. Alınan bu kararla, kentsel dönüşümün önü açılacak...

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlara hız verdi.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa’da “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Şanlıurfa eski sanayi kentsel dönüşüm ihalesi yarın! 

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 2.Bölüm 120 Adet İşyeri ve 8 Adet Dükkan ile 1.Etap 3.Bölüm 58 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşümün başlaması için esnaf ile yetkili firma arasında anlaşma sağlandı.

Sanayi sitelerinin dönüşüm ve gelişim projelerinin kredilendirilmesi yönetmeliği!

Yerleşim Alanı İçerisinde Kalan Sanayi Siteleri ile Sanayi İşletmelerinin Dönüşüm ve Gelişim Projelerinin Kredilendirilmesi Hakkında Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

sanayi sitesi dönüşüm Haberi

sanayi sitesi dönüşüm

İzmir’de kentsel dönüşümün istenilen seviyede olmadığını söyleyen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yerel seçimlerde aday adaylarının özellikle kentsel dönüşüm için projelerini açıklamalarını istedi.  

Ege Postası Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yerel seçimlerin bölgenin geleceğine yön verdiğini vurgulayan Aslan, “Aynı şekilde kentsel dönüşüm de bir kentin geleceğine yön verir. 4,5 ay sonra yapılacak seçimler nedeniyle sahaya inen aday adayları arasında bu konudaki projeleri duymak ve görmek istiyoruz. Aday adayları ilçelerinde yaşayan insanların daha sağlıklı binalarda, daha sağlıklı bir çevrede, altyapısı, okulu, parkı, yolu, sosyal donatıları olan yerleri nasıl yapacaklar, bunları söylemelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İzmir'de bina yaş ortalaması 25 yıl

İzmir ve Ege’de aralıklarla yaşanan depremlerin kentsel dönüşümünün önceliğini gösterdiğini söyleyen Aslan “İzmir genelinde bina yaş ortalaması 25 yıl üzeri ve kaçak...