24 / 04 / 2024

sanayi tesisleri online projeleri

sanayi tesisleri online projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığını 7 gün 24 saat online takip edilecek.

Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya: Dar gelirliler için yapı stoku yok!

Diyarbakır asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinde çok sayıda insanı kaybetti. Fakat şehirdeki sanayi tesisleri depremden çok etkilenmezken iş gücü kaybı diğer şehirler gibi önemli bir sorun olarak öne çıktı.

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Erksim tarafından kuruldu.

Tanyer Yapı, sanayi tesisleri pazarında büyümeyi hedefliyor...

Konut sektöründe 30 senedir birçok projeler yapan Tanyer Yapı, son 2 senedir adım attığı sanayi tesisleri inşası konusunda büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Şu an farklı sanayi bölgelerinde de toplam 10 adet şantiyesi bulunan Tanyer Yapı'nin hedefi büyümek. İşte haberin ayrıntıları...

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzlar Madencilik Gayrimenkul İnşaat Online Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Topuz tarafından kuruldu.

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Sanayi tesisleri depreme karşı dayanıklı mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'deki büyük sanayi tesislerinin yüzde 75'inin deprem tehlikesi altında olduğunu söyledi. Peki, olası bir depremde tesislerin zarar görmesi ne gibi risklere yol açar? Uzmanlar konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mersin Akdeniz’in imar sıkıntıları çözülecek!

Mersin Akdeniz'de sanayi tesisleri arasında kalan imar sıkıntısı yaşanan yerler için binlik planlar hazırlandı.

Adapazarı-Karasu demiryolu inşaatı işinin ihalesi TBMM'de!

Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işinin ihalesi hakkında Sayıştay raporunda yer alan bazı bulgular meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Genç ve İsmail Sevimli ortaklığında kuruldu.

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım ve K.I.A İsmail ortaklığında kuruldu.

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Azizoğlu ve Özkan Şimşek tarafından kuruldu.

sanayi tesisleri online projeleri Haberi

sanayi tesisleri online projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığını 7 gün 24 saat online takip edilecek. Online takip ile merkezi teknik altyapısını tamamlayan Bakanlık, online bağlantı zorunluluğu getirilen tesislerin bu süreçte yapmış olduğu çalışmaları büyük bir hassasiyetle takip etmeye devam ediyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 24 Nisan 2014 tarih ve 2014/12 sayılı Sürekli Emisyon Ölçüm Sistemleri (SEÖS) genelgesi ile kirletici vasfı yüksek sanayi tesislerine, baca gazlarını Bakanlık merkezine online bağlamaları için zorunluluk getirdi.


Yayınlanan genelgeye göre; Çimento Fabrikaları, Doğalgaz Çevrim Santralleri, Şeker Fabrikaları, Termik Santraller, Demir- Çelik Fabrikaları, Petrokimya Tesisleri, Atık Geri Kazanım ve Bertaraf Tesislerinin 31.12.2014 tarihine kadar, 


Otomotiv Fabrikaları, Gübre Fabrikaları, Lastik Üretim Tesisleri, Cam Üretim Fabrikaları, Kimya Fabrikaları, Ağaç İşleme Tesisleri, Kireç Fabrikaları,...