28 / 03 / 2024

Sancak Uzay Bilimleri inşaat iletişim

Sancak Uzay Bilimleri inşaat iletişim

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Selim Uzun tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu. 

Büyük İstanbul depremi için uzmanından korkutan uyarı! Resmen rakam verdi: Tam 100 bin bina! 

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü ve Afet Yönetim Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda İstanbul depremine ilişkin çarpıcı bir veriyi paylaştı. 

Depreme dayanıklı binalar inşa edilmeli!

Kocaeli Yer ve Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Şerif Barış, Türkiye'nin halen depreme hazırlıklı bir ülke olmadığını depreme dayanıklı binalar inşa edilmesi gerektiğini söyledi.

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Selim Uzun tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu. 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

Türkiye’nin ilk uzay merkezi Ekim'de açılacak!

Türkiye’nin ilk uzay merkezi Bursa'da inşa ediliyor. 120 milyon liraya mal olacak Gökmen Uzay ve Havacılık Merkezi'nin Ekim'de açılması planlanıyor.

Türkiye’nin ilk uzay merkezi Ağustos'ta tamamlanacak!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı ziyaret eden BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Türkiye’nin ilk uzay merkezinin Ağustos'ta tamamlanacağını söyledi.

Türkiye'nin ilk uzay merkezi açılış için gün sayıyor!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı ziyaret eden BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Türkiye’nin uzay temalı ilk eğitim merkezi Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi’nin inşaatını ağustos ayında tamamlayacak. 

Bu evi alana Lamborghini ile uzay seyahati hediye!

New York'ta bin metrekarelik daire 85 milyon dolara satışa çıkarıldı. Daireyi alana Lamborghini Aventador spor araba ile Virgin Galatactic'in uzay seyahatinde seyahat hakkını hediye ediliyor.

İlk lüks uzay oteli 2022'de açılıyor!

Orion Span şirketinin kurucusu Frank Bunger, Auroro Station olarak isimlendirdikleri ilk lüks uzay otelini 2021 yılının sonlarına doğru yörüngeyi oturtarak, 2022 yılında misafirlere açılacağını söyledi. 

Zeytinburnu’na uzay gözlemevi yapılıyor!

Zeytinburnu Belediyesi, 2 bin 800 metrekare üzerinde hayata geçireceği Gençlik Merkezi’ne uzay gözlemevi kuruyor.

Türkiye'nin en büyük gözlemevi 2020'de açılacak!

Türkiye'nin 2023 vizyon projeleri arasındaki en büyük astronomi, astrofizik ve uzay bilimleri alanındaki temel bilim yatırımı olan "Doğu Anadolu Gözlemevi”nin (DAG) kurulum çalışmaları son sürat sürüyor.

Mesut Sancak: Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz!

İzmir'de inşa ettiği projeleri ile yenilikçi yaşam merkezleri oluşturan Saya Grup bünyesindeki Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz” dedi...

Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi 2018'de tamamlanacak!

200 milyon lira yatırım bedeline sahip Bursa Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. GUHEM'in 2018 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Sancak Uzay Bilimleri inşaat iletişim Haberi

Sancak Uzay Bilimleri inşaat iletişim

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Selim Uzun tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu. 

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Uzay teknolojisi ve ekipmanları ile ilgili her türlü işleriyapmak, aracılık etmek. 2.Her türlü inşaat, taahhüt, hafriyat, nakliyat, alt ve üst yapı isleri ile iç ve dış dekorasyon islerini yapmak, kendi nam ve hesabına, kat karşılığı veya arsa alarak, bina ve tesisler yapmak, yaptırmak, satmak veya ticaretini yapmak, yurt içindeve yurt dışında, konut hizmet binaları, sosyal tesisler, baraj, sulama şebekeleri, karayolu, orman yolları gibi alanlarda inşaat, müteahhitlik, mühendislik ve taşeronluk isleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Cevizli Mahallesi Mustafa...