20 / 04 / 2024

Sancaktepe Belediyesi lale ekimi

Sancaktepe Belediyesi lale ekimi

Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleşen Sancaktepe Lale Festivali 5 Nisan Cumartesi günü; Sevenler Kavşağı Meydan Parkı'nda Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Kaymakam Feyzullah Özcan'ın da katıldığı etkinlikle

Sancaktepe'de 524 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan ve Abdurrahmangazi Mahallelerinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Sancaktepe Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe'de yer alan Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri'ni 10 yıllığına kiraya verecek.

Sancaktepe Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe Paşaköy'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Sancaktepe'de 2 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 27 Nisan'da! 

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan 2 bin metrekarelik Özel Eğitim Tesis Alanı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Tokat'ta kaçırılmayacak fırsat! Zile Belediyesi 13 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

Zile Belediyesi 13 adet taşınmazı 3 yıllığına kiraya verilecek. İlale açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Fatih Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Fatih Mahallesi, 6948, 6955, 6960 adalar ile 6946, 6947, 6956 adaların bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan ve notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Mevlana Mahallesi, 469 ada, 4 parsel ve 469 ada Rekreasyon Tescilli Alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Samandıra Askeri Havalimanı'nda son dakika gelişmesi! Millet bahçesi yapılacak!

İstanbul'daki Samandıra Askeri Havalimanı’nın 275 bin metrekare büyüklüğündeki bölümü Sancaktepe Belediyesi’ne tahsis edildi. Havalimanının geri kalan kısmında ne yapılacağı henüz belli olmadı...

Sancaktepe Eyüpsultan Mahallesi 1/5000 ölçekli  imar planı değişikliklerine itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Eyüpsultan Mahallesi, 1785, 1800 parseller ile 1953 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliklerine itiraz askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Samandıra Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı değişikliğine itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi, 6679 ada, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım yol alanına ilişkin 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı değişikliklerine itiraz askıya çıkarıldı.

Sancaktepe’de 59 ailenin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ilçe genelinde tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde 59 ailenin daha tapu sorunu çözüme kavuştu. 

Sancaktepe Belediyesi'nde imar değişikliği iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyetindeki arsaları, seçimden sonra meclisteki çoğunluğunu kullanarak yeşil alan yapan AKP Grubu, kendi yönetimlerinde bulunan ilçelerdeki park alanlarını ise yapılaşmaya açıyor...

Keçiören Sancaktepe'ye spor tesisi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Keçiören Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alana inşa edilen spor kompleksinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Sancaktepe Belediyesi lale ekimi Haberi

Sancaktepe Belediyesi lale ekimi


Kentin dört bir yanına diktiği ağaçlarla Sancaktepe'ye bambaşka bir görünüm kazandıran Sancaktepe Belediyesi,Lale Festivali ile ilçemizin güzelliğine renk katmaya devam ediyor. Bu yıl ikinci kez düzenlenen "Lale Festivali" 5 Nisan Cumartesi günü Sevenler Kavşağı Meydan Parkı'nda yapıldı. Lalelerin rengarenk açtığı meydan parkı yapılan festivalle, birbirinden güzel etkinliklere sahne oldu.


Sancaktepeli ailelerin yoğun ilgisiyle karşılanan programda baharın güzelliğini binlerce kişi yaşadı. Etkinlikte bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, lalenin kültürümüzde farklı bir yeri olduğunu, lale soğanını Orta Asya steplerinden Anadolu’ya ecdadımızın getirdiğini belirterek, “Sözlü - yazılı edebiyatımızda olsun, musikimizde, görsel sanatlarımızda olsun, işlenen lale motifinin aynı zamanda İstanbul ve baharın da simgesi olduğunu” söyledi. Başkan Erdem; “Doğal güzellikleriyle Sancaktepemiz, İstanbul’da baharın en güzel yaşandığı bölgelerden birisidir. Baharın getirdiği canlılığın,...