25 / 04 / 2024

Sancaktepe sinpaş proje 2018

Sancaktepe sinpaş proje 2018

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Sinpaş GYO Sancaktepe arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Sancaktepe Paşaköy'de yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş Metrolife Sancaktepe Çarşı'da ticari alanlar satışa sunuldu!

Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesinde yer alan çarşı ticari alanlarında satış ve kiralamalar başladı. 

Sinpaş GYO Sancaktepe arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Mahallesinde yer alan 2 adet arsanın değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Finans Şehir getiri potansiyeli en yüksek proje!

Sinpaş Finans Şehir, 40 markalı konutun içinden yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan proje olarak seçildi.  

Sinpaş GYO Ümraniye proje ve arsalarının 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO İstanbul İli Ümraniye ilçesi Çakmak Mahallesi'nde yer alan proje ve arsalar için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İkiel Grup Sancaktepe'de 450 konut inşa edecek! Yeni proje!

İstanbul Sancaktepe'de yeni proje yapacak olan İkiel Grup, bölgede 450 konutluk proje inşa edecek. 260 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje 34 dönüm arazi üzerinde yükselecek...

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi!

Sancaktepe Paşaköy projesi için hazırlıklar başladı. Sancaktepe Paşaköy Mahallesi'nde inşa edilecek proje Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi nerede?

Sinpaş GYO, Sancaktepe Paşaköy projesi için düğmeye bastı. Arsa için kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi yapıldı...

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi geliyor! Yeni proje!

Sinpaş GYO İstanbul'un Sancaktepe ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi'nde hayata geçireceği proje için kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

Sancaktepe Metrolife Evleri liste fiyatları!

Sancaktepe Metrolife Evleri liste fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Metroya yakın mesafede yükselen proje Sinpaş Yapı imzası taşıyor...

Sancaktepe Metrolife Sinpaş Evleri fiyat listesi!

Sancaktepe Metrolife Sinpaş Evleri fiyat listesi 290 bin TL'den başlıyor. Metrolife projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Sancaktepe sinpaş proje 2018 Haberi

Sancaktepe sinpaş proje 2018

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Konut ve ticari alanlardan meydana gelecek proje Sancaktepe Paşaköy Mahallesi'nde inşa edilecek. Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 25 kilometre uzaklıkta bulunan proje Sinpaş Kelebekia, Lagün İstanbul ve Sancaktepe Belediyesi'ne yakın konumda bulunuyor.

Fiyat ve ödeme planının henüz netleşmediği Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesinde sözleşme uyarınca Sinpaş GYO'nun payı 70/100 , arsa sahibinin payı ise 30/100 olacak.  


Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?


  
Sinpaş Sancaktepe Paşaköy iletişim

Tel: 444 1 440
Web: https://sinpasgyo.com/
Ezgi...