28 / 03 / 2024

sancaktepe tapu haberleri  

sancaktepe tapu haberleri  

Sancaktepe Belediyesi ilçe genelinde tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde 59 ailenin daha tapu sorunu çözüme kavuştu. 

Sancaktepe'de tapu dolandırıcılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı!

Sancaktepe'de gayrimenkul işlemlerinde  "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Sancaktepe’de 59 ailenin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ilçe genelinde tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde 59 ailenin daha tapu sorunu çözüme kavuştu. 

Sancaktepe’de vatandaşlar tapularına kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalarla ilçede tapu sorunları çözülen 33 kişiye düzenlenen törenle tapularını teslim etti.

Sancaktepe'ye imar ve tapu müjdesi!

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, Tokatlılar gecesinde vatandaşlarla biraraya geldi. Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama burada önemli açıklamalarda bulundu. 

Sancaktepe'deki tapu sorunu çözülürken kimde mağdur olmayacak!

Tapu sorununu bildiklerini, süreç sırasında hiç kimsenin mağdur edilmemesi için dikkatli olduklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuların en kısa zamanda alınması temennisinde bulundu.

Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor...

Gedizler Evre 2'de hemen tapu, hemen yaşam!

Gedizler Yapı imzası ile hayaya geçirilen Evre 2 projesi hemen tapu, hemen yaşam fırsatı sunuluyor. Proje, Sancaktepe’de Metro’ya sadece 500 metre uzaklıkta bulunuyor...

Sancaktepe Hilal Mahallesi'ne tapu müjdesi!

Sancaktepe Belediyesi Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar kapsamında, Hilal Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu.

Sancaktepe’de 204 tapu hak sahiplerine teslim edildi!

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Sancaktepe'de 204 hak sahibine tapuları dağıtıldı.

Sancaktepe’de 523 tapu hak sahiplerine teslim edildi!

İstanbul Sancaktepe Belediyesi Maliye Bakanlığı Milli emlak Genel Müdürlüğü ile geliştirilen çalışmalar kapsamında, hak sahiplerine düzenlenen törenle tapularını dağıttı.

Sancaktepe'de Milli Emlak'tan kalan 53 tapu sahiplerine teslim edildi!

Sancaktepe'de Milli Emlak'tan kalan 53 tapu, hak sahiplerine teslim edildi. Tapuları teslim eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Sancaktepe imar yönüyle hem mülkiyet yönüyle İstanbul’un en sorunsuz ilçelerinden birisi” dedi.

Kelebekia Premium Sancaktepe'de 188 metrekare teras dubleksleri 580 bin 500 TLye!

Sinpaş Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Kelebekia Premium projesinde 188 metrekare teras dubleksleri 580 bin 500 TLden başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Müşteriler ilk 18 ay peşinat ve taksit ödemiyor. 18 ve 30'uncu aylarda ara ödeme yapıyorlar

216 Sancaktepe'de 1.522 TL taksitle 2+1!

216 Sancaktepe projesinde konut fiyatları 165 bin liradan başlıyor. 120 ay yüzde 0,69 faizle Vakıfbank'tan kredi kullanma imkanı sağlanan 216 Sancaktepe'de minimum peşinat miktarı yüzde 25. Peşinatlar 41 bin 250 liradan, aylık taksitler ise 1.522 liradan

sancaktepe tapu haberleri   Haberi

sancaktepe tapu haberleri  

Sancaktepe Belediyesi ilçede 59 aileyi daha tapularına kavuşturdu. Sancaktepe Belediyesi'nde yer alan habere göre; Geçtiğimiz hafta belediye tarafından Abdurrahmangazi,Akpınar, Osmangazi ve Veysel Karani mahallesi’nde yaşayan ailelere tapu teslimi yapıldı. 

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü programda yaptığı konuşmada görev süresi boyunca belediye olarak en büyük hedeflerinin tapu sorunundan arınmış gündeminde tapu problemi olmayan bir Sancaktepe olduğunun altını çizerek “Vatandaşlarımız ile özelikle Halk günleri ve mahalle toplantılarında bir araya geldiğimizde tapularla ilgili tarafımıza bildirlen sorunların çözüm noktasında çok gayret sarfettik.Vatandaşımızın menfaatine uygun olacak şekilde pazarlıklar yaparak bugün 59 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ettik.Görev sürem boyunca toplamda 465 tapu teslim ettik.İlçemizde bulunan diğer bölgelerde de tapu ve mülkiyet sorununu çözme hususunda çalışmalarımız sürüyor.Amacımız tapu sorunu çözüme kavuşturup gündemimizden çıkarmaktır. Hak sahiplerine...