29 / 03 / 2024

şangay kasasız mağaza

şangay kasasız mağaza

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Teknik Lokasyon Mağaza Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Lokasyon Mağaza Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldız tarafından kuruldu.

Teknosa'dan bir haftada iki yeni mağaza!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Teknosa 1 hafta içerisinde 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Beymen'den Bodrum'a 4 yeni mağaza!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beymen, tatilcilerin gözdesi Bodrum'da 4 yeni mağaza açacak.

LG, Emaar AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarını hız kesmeden sürdüren LG, Emaar Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı...

Derimod mağaza yatırımlarını hızlandırıyor!

Derimod Başkan Yardımcısı Murat Zaim, Türkiye’de 88 adet mağazalarının olduğuna dikkat çekti. Murat Zaim, "Mağaza açma tempomuz hızlı olmayacak. Ülkemizde sezonda 1-2 mağaza açacağız. Her yıl 1-2 yeni ülkeye girmeyi hedefleyeceğiz" dedi.

25 marka, 2021'in sonuna kadar 890 mağaza açacak!

Hazır giyimden mobilyaya, ev ürünlerinden teknolojiye farklı sektörleri barındıran perakende sektöründe Kovid-19 salgını taşları yerlerinden oynattı. Ancak yeni yatırımlar hız kesmiyor. 25 Marka 2021 yılının sonuna kadar 890 mağaza açacak. 

Ebebek Cevahir AVM’de mağaza açtı!

Mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden ebebek yeni mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

Bizim Toptan'ın mağaza sayısı 174'e yükseldi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Organize toptan market Bizim Toptan, mağaza sayısını 174'e yükseltti.

CarrefourSA 130 yeni mağaza açacak!

CarrefourSA ihracata yönelik de yatırımlarına hız veriyor. eçtiğimiz yıl 25'e ulaşan bayilik sistemini de 2021 yılı sonuna kadar 100'e çıkarmayı planlanan şirket bu yılın sonuna kadar 130 yeni mağaza açacak.

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

şangay kasasız mağaza Haberi

şangay kasasız mağaza

Otonom perakende yazılım sağlayıcısı AiFi, Şangay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Yaklaşık olarak 370 metre karelik mağaza, müşterileri kasaya gitmeden mağazadan çıkabilmesi amacıyla 200 adet akıllı kamera kullanıyor.

​'Amazon Go'dan farklı'

NTV'nin haberine göre, AiFi'nin CEO'su Steve Gu, Insider'a konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İnsanlar mağazaya girebilir, bir şeyler alabilir ve sonra hiç vakit harcamadan gidebilir" ifadelerine yer verdi.

Diğer bir yandan, otonom mağazacılık Amazon Go'nun duyurulamsıyla son yıllarda sıklıkla oluşturulmaya başladı. Fakat Gu, AiFi'nin farklı olduğu nokta olarak, 'bir perakendecinin olmaması' faktörüne işaret etti.

AiFi'nin bir yazılım şirketi olduğunu belirten Gu, yapay zeka teknolojisini üçüncü taraf perakendecilere satarken, Amazon Go mağazaları, Amazon'un kendisi tarafından işletildiğini bildirdi.  Gu, “Amazon Go, müşterilerin otonom sistemi kullanmaları ve mağazaya girmek için bir QR kodunu taramaları...