29 / 03 / 2024

Sani Şener yatırım açıklaması 2021

Sani Şener yatırım açıklaması 2021

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Salih Aslan Gönlüşener ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Bold Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bold Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli İle Tufan Okşan Şener tarafından kuruldu.

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şamil Poyraz, Salih Aslan Gönlüşener, Bahadır Ünal ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Bes Yatırım İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Yatırım İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Aslan Gönlüşener tarafından kuruldu. 

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesinin akıbeti TBMM'de!

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesi meclis gündemine taşındı. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, projenin akıbetini Bakan Turhan'a sordu... 

Katar'dan 15 milyar dolarlık yatırım paketi!

Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Ahmed bin Muhammed bin Casim Al Sani, Türkiye'nin ekonomisine güvendiklerini ve 15 milyar dolarlık yatırım paketi hayata geçireceklerini açıkladı.

Katar'da yeni yatırım bölgeleri kanunu onaylandı!

Katar Emiri Şeyh Temim, ülkeye yerli ve yabancı bir çok yatırımı çekecek yeni "Yatırım Kanununu" onayladı. Katar'da yerli ve yabancılar için büyük imkanlar sağlayan yatırım kanununun Emir Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından onaylandığı belirtildi.

Sens Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sens Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Mustafa Sani Şener , Damla Nur Şener Akkaynak ve Ahmet Ozan Şener ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

İdyma Gayrimenkul Yatırım Turizm Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

İdyma Gayrimenkul Yatırım Turizm Ve İşletme Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Orhan Yılmaz ve Ahmet Ozan Şener imzasıyla kuruldu.

Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım hamlesi ekonomiyi hızlandıracak!

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Doğu ve Güneydoğu bölgesine yönelik yeni yatırım ve destek hamlesi paketinin, bölgede ekonominin çarklarının hızlanması açısından olumlu katkısı olacağını bildirdi.

GMS Proje Grup Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

GMS Proje Grup Yatırım Anonim Şirketi, Serdar Gümüş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bağcılar, Evren Mahallesi, Gülbahar Caddesi, Şener Sokak'ta kuruldu.

İhsan Şener: Mardin'e 12 yılda 9 milyar liralık yatırım yapıldı!

Mardin'e 12 yılda 9 milyar liralık yatırım yapıldığını belirten Mardin AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 31 Temmuz'da Mardin'de miting düzenleyeceğini söyledi.

Sani Şener yatırım açıklaması 2021 Haberi

Sani Şener yatırım açıklaması 2021

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye’nin aşılamada hız kazandığını, böylece seyahatlerdeki kısıtlamaların da kaldırılacağını dile getirdi.  

Kovid-19 pandemisi sebebiyle her ülkenin farklı uygulamaları olduğuna dikkat çeken Şener, “Bir ülkede 14 gün karantina, birinde karantina yok ama aşı isteniyor, öbüründe 72 saat önce PCR testi isteniyor. Bu uygulamalarla ilgili karışıklıklar vardı. Şimdi yavaş yavaş bunlar düzene giriyor” ifadelerini kullandı.

Şener, pandemi döneminde her ülkenin bilim insanları, politikacıları ve ekonomistlerinin bir türlü aynı çizgide olmadığını, herkesin kendi olduğu alan çerçevesinde durumu değerlendirdiğini dile getirdi.

Türkiye’nin pandemi döneminde Güvenli Turizm Sertifikası ile çok akıllıca davrandığına vurgu yapan Şener, “Türkiye’ye geçen sene salgın sürecine rağmen önemli sayıda turist geldi. Bu...