18 / 04 / 2024

şanlıurfa Aşık Kentsel Gelişim Alanı

şanlıurfa Aşık Kentsel Gelişim Alanı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç, kamu oyunda bir takım kişiler tarafından 'Kaşmer' olarak lanse edilen Aşık Kentsel Gelişim Alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Halfeti'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Şanlıurfa Halfeti'de  bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Şanlıurfa’nın senelerdir beklediği Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabı için ihale süreci başlatıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir'e yeni külliye inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hazreti Eyyüp Peygamber'in mezarının bulunduğu ve adını taşıyan Viranşehir ilçesindeki Eyüp Nebi Beldesini ayağa kaldırmak için çalışmalara başladı.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'den raylı sistem ihalesi açıklaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sözcü gazetesinde yer alan '455 Milyonluk İhale Skandalı' başlıklı haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte Şanlıurfa Büyükşehir'in verdiği o yanıt....

Şanlıurfa Kızılkoyun'da kamulaştırma tamam!

Şanlıurfa'da Kızılkoyun Mağarları'nın gün yüzüne çıkarılması amacıyla bölgede hayata geçirilen yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bölgede kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

şanlıurfa Aşık Kentsel Gelişim Alanı Haberi

şanlıurfa Aşık Kentsel Gelişim Alanı

Şanlıurfa, Türkiye'de örnek yerleşim alanı olarak gösterilecek bir çalışma ile daha yeniden gündeme gelirken, sosyal medyada bir takım kişiler tarafından başlatılan algı kampanyası da hareket ve iftira boyutuna ulaştı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, şimdiye dek tarım arazilerinin yanı başına istenen imar izinlerini vermeyerek dik bir duruş sergileyen Şanlıurfa Büyükşehir Meclisi, 7. sınıf tarım arazisi olan ve yüzde 96'sı kamu alanı olan Aşık bölgesini Bakanlar Kurulunun imzası ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Kentsel Gelişim Alanı olarak ilan edilmesi, bölgeden daha önceden arazi alamayan bir takım vatandaşların ve bu kişilerin yönlendirmesi ile olaydan habersiz şahısların eleştiri ve hakaret düzeylerine varan ifadelerine maruz kaldı.

Tüm bu yaşananlara karşı basın toplantısı düzenleyerek A'dan Z'ye tüm detayları kamu oyu ile paylaşan...