26 / 04 / 2024

şanlıurfa belediyesi kaçak yapı yıkımı

şanlıurfa belediyesi kaçak yapı yıkımı

Kaçak yapı mücadelesine hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halfeti'deki kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Şanlıurfa´da kağıt toplayan aileye kira yardımı!

Şanlıurfa Valiliği kağıt toplayıcılığı yapan 21 Suriyeli aileye  kira yardımı yapacak. 

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü, 4 yaralı!

 Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

şanlıurfa belediyesi kaçak yapı yıkımı Haberi

şanlıurfa belediyesi kaçak yapı yıkımı


Şanlıurfa turizminin önemli duraklarından Halfeti'nin hak ettiği konuma gelebilmesi için eski Halfeti olarak bilinen bölgeye 285 araçlık otopark yapmasının ardından tekneler için marina, yüzer köprü ve sosyal tesisler kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bölgenin doğa güzelliklerine gölge düşüren kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.


Meclis kararıyla yıkım kararı verilen barakaların kaldırılması için daha önceki süreçlerde iş yeri sahiplerine tebligat yapılmasına rağmen kaldırılmayan eklentiler ekiplar tarafından yıkıldı.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla her gün binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği saklı cennet olarak adlandırılan Halfeti'deki barakaların bulunduğu alan kötü görünümden temizlendi. Kaçak yapıya geçit vermeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçede kontrollerine devam ediyor.



Şanlıurfa Büyükşehir...