25 / 04 / 2024

Şanlıurfa bina yıkımları

Şanlıurfa bina yıkımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

TTB'den kritik Hatay raporu: Bina yıkımları mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun değil!

Türk Tabipleri Birliği (TTB) İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu’nun Hatay’a ilişkin açıkladığı raporda, bina yıkımı ve enkazın kaldırması gibi basamakların mevzuata ve bilimsel kriterlere uygun olmadığı belirtildi.

Malatya'da yüzde 15 seviyelerindeki hasarlı bina yıkımları 2,5 ayda yüzde 53,5'e ulaştı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Malatya'da, 2,5 ay kadar önce yüzde 15 seviyelerinde olan hasarlı bina yıkımı, çalışmaların hızlanmasıyla yüzde 53,5'e çıktı.

Bakanlık resmen duyurdu! Bina yıkımlarında son dakika gelişmesi! 2023'ün sonuna kadar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bina yıkımlarında, akredite kuruluşlardan alınmış "uygun test raporlu" toz bastırma sistemlerinin, 2023 yılının sonuna kadar kullanılabileceğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! O ilçede 5 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükalanlı'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bina yıkımlarında yeni dönem 2022'de başlıyor!

1999 depreminin ardından tartışılmaya başlanan ve 2010 yılından sonra hızlandırılan kentsel dönüşüm çerçevesinde Türkiye'de bugüne kadar yaklaşık 700 bin bina yıkıldı. Bütün bu sürecin sonunda yıkımlara ilişkin yönetmelik bugün Resmi Gazete’de yayımlandı.

Şanlıurfa'da 39.5 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 16 adet gayrimenkulü 39 milyon 479 bin 876 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 98.2 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 10 adet arsayı 98 milyon 176 bin 506 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bina yıkımlarında yeni dönem!

Kentsel dönüşüm ve diğer yıkımları gerçekleştirebilmek için "yıkım işleri müteahhitliği” altyapısı oluşturulacak. Söz konusu altyapı için şu anda taslak oluşturuldu. 

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bina yıkımlarında 'asbest' tehlikesi!

Bina yıkımları sırasında toz dumanı ile ortaya çıkan asbest, ölümcül risk taşıyor. Peki asbestten nasıl korunmalı? Hangi önlemler alınmalı? İşte detaylar...

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Şanlıurfa bina yıkımları Haberi

Şanlıurfa bina yıkımları

Şanlıurfa-Akçakale yolunda yaşanan trafik sorununu çözüme kavuşturmak için yol genişletme ve asfalt çalışmalarını tamamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, trafiği engelleyen binaların ortadan kaldırılması için çalışmalarına devam ediyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, söz konusu yol güzergâhında ilk olarak 55 yapının kamulaştırmasını yaparak yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

Yıkım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte bölgede mevcut yolu 50 metreye çıkaran büyükşehir belediyesi, yıllardır kangren olan bir sorunu çözmüş oldu. 

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar...