29 / 03 / 2024

şanlıurfa büyükşehir belediyesi yol yenileme çalışmaları

şanlıurfa büyükşehir belediyesi yol yenileme çalışmaları

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi o ilçede beş arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! O ilçede 5 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükalanlı'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Şanlıurfa Büyükşehir'e yeni külliye inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hazreti Eyyüp Peygamber'in mezarının bulunduğu ve adını taşıyan Viranşehir ilçesindeki Eyüp Nebi Beldesini ayağa kaldırmak için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 9.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı BELTAŞ İmar Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Haliliye ilçesinde bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 9 milyon 327 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den raylı sistem ihalesi açıklaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sözcü gazetesinde yer alan '455 Milyonluk İhale Skandalı' başlıklı haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte Şanlıurfa Büyükşehir'in verdiği o yanıt....

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Büyükşehir'in 2020 bütçesi onaylandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı oturumlarında, büyükşehirin 2020 bütçesi onaylandı.

Şanlıurfa Büyükşehir hizmet binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğü tarafından inşaatı tamamlanan hizmet binasının açılışı yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 37.6 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi ile Seyrantepe Mahallesi'ndeki 27 arsayı satıyor. İhale 20, 27 Eylül'de yapılacak...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 30 yıllığına sınırlı ayni hak tesisi ihalesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaali Mahallesi'ndeki 4 gayrimenkul, 30 yıllığına sınırlı ayni hak tesis ediliyor..

şanlıurfa büyükşehir belediyesi yol yenileme çalışmaları Haberi

şanlıurfa büyükşehir belediyesi yol yenileme çalışmaları


Şehrin önemli yol ağlarından olan ve şehri Eyyübiye,Harran ve Akçakale İlçelerine bağlayan 6 Km lik ana cadde de asfalt onarım çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt kazı işlemi başlatıldı.


Akçakale yolundaki çalışmaların yanı sıra Onikiler Mahallesinde de asfalt serim çalışması tamamlandı. Sökülen asfaltın yerine sıcak asfalt dökülmesi ile birlikte sürücüler daha konforlu ve güvenilir bir şekilde seyahat etmelerini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi sürücülerin de takdirini topladı.


Öte yandan şehir merkezinde üç ilçe'de de çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesinde bulunan Paşabağı caddesinde asfalt serimini tamamlayarak deforme olmuş caddenin ulaşım standardını yükseltti.


BÜYÜKŞEHİRDE'DEN YAZ'A HAZIRLIK


Şanlıurfalıların günlük dinlenme alanı olarak kullandıkları Atatürk Orman'nın yol standardını yükseltmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışmalar başlattı.


Karaköprü Mesire alanı üzerinden başlatılan yol çalışması kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri...