19 / 04 / 2024

Şanlıurfa ertuğrulgazi arsa ihalesi

Şanlıurfa ertuğrulgazi arsa ihalesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 8 Şubat'ta gerçekleşecek..

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara'da 159 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara illerinde yer alan 159 adet arsa ve arazi satılıyor. Belediyeler ihale tarihlerini tek tek açıkladı. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara'da 9 adet arsa satılacak!

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara illerinde yer alan toplam 9 adet arsanın satışı yapılacak. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? 

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Şanlıurfa Halfeti'de 6 adet arsa satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Şanlıurfa Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili merak edilenler...

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Halfeti'de konut imarlı 12 arsa satılacak!

Halfeti Belediye Başkanlığı Şanlıurfa Halfeti'de yer alan konut imarlı 12 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Halfeti'de 4 taksitle konut imarlı dört arsa satılacak!

Halfeti Belediyesi Şanlıurfa'da Halfeti'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Karotlak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Şanlıurfa'da 25 adet imarlı arsa satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Kızlar ilçesinde yer alan 24 adet imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları kaç lira? 

Şanlıurfa'da 8 adet konut imarlı arsa satılıyor! 400 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

Şanlıurfa ili Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 8 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa ertuğrulgazi arsa ihalesi Haberi

Şanlıurfa ertuğrulgazi arsa ihalesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ertuğrulgazi Mahallesi'nde yer alan 14 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 64.7 milyon TL olarak belirlenen arsalar için ihale 8 Şubat'ta yapılacak.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1 - Aşağıda tapu kaydı, mevcut durumu, muhammen bedeli, geçici teminatı belirtilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait, taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.

2 - İhale Atatürk Mahallesi Büyükşehir Belediye Binası Encümen Toplantı Salonunda 08/02/2018 Perşembe günü Belediye Encümenince yapılacaktır.

3 - Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi Kanberiye Mahallesi Büyükşehir Belediye Ek Hizmet Binası, Emlak İstimlâk Daire Başkanlığında görülebilir ve 500,00 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklifi olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

4 - İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI; 

a) 2886 Sayılı...