28 / 03 / 2024

Şanlıurfa eski hizmet binası yıkım

Şanlıurfa eski hizmet binası yıkım

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi.

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Şanlıurfa Eyyübiye'de 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor!

Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Hizmet Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kadıkendi ve Yenice mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilenler...

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Şanlıurfa'da bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi mecliste!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesinde hasta yakınları misafirhanesi olarak kurulacağı söylenen bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

Şanlıurfa'da eski havalimanının yerine iki yeni merkez yapılıyor!

Şanlıurfa'da 13 yıl atıl durumda duran eski havaalanının yerine alkol ve çeşitli madde bağımlılıklarının tedavi edileceği iki farklı merkez inşa edildi...

TOKİ Şanlıurfa'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlara hız verdi.

TOKİ Şanlıurfa'daki 2 bin konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa eski hizmet binası yıkım Haberi

Şanlıurfa eski hizmet binası yıkım

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeşil alan olarak şehre kazandıracağı Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona gelindi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, çevre esnaf ve vatandaşlardan da tam not alan çalışmaların kısa zamanda tamamlanması takdirle karşılandı.

Bodrum, zemin, 6 kat ve teras katından meydana gelen toplamda 2 bin 473 metrekare betonarme yapının yıkımını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, binadan arda kalan bölgeyi yeşil alana kazandıracak.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TEŞEKKÜR

Oldukça eski ve hasarlı yapının olası üzücü bir olaya sebebiyet vermeden yıkılması yönünde talimat veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden Şanlıurfalı vatandaşlar bölgenin yeşil alan olarak düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Vatandaşlar, "Büyükşehir Belediyemiz alandaki yıkımı kısa sürede tamamladı. Örnek bir belediyecilik sergileyen Büyükşehir Belediyemizin bölgeyi...