28 / 03 / 2024

şanlıurfa GAP Vadisi Projesi

şanlıurfa GAP Vadisi Projesi

Şanlıurfa GAP Vadisi projesi kapsamında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehirler Arası Otobüs Terminali arasındaki boş alanda başlatılan GAP Vadisi 4. etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa yatırıma doyacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'da açılışını gerçekleştirdiği toplu açılış programına yoğun ilgi gösteren Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklarda sona gelindi!

Kurban Bayramında dahi mesaisini sürdürerek gerçekleştirdiği plan çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, dur durak bilmeden Şanlıurfa'nın gelişimi ve dönüşümünde büyük çalışmalara imza atıyor.

Şanlıurfa GAP Vadisi 1. Etap'ın yüzde 60'ı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından GAP Vadisinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alan çalışmasının tamamlanması ile kenti bir adım daha öteye taşıyacaklarını söyledi.

GAP Vadisi projesinde çalışmalar son sürat!

GAP Vadisi Projesinin I. Etabında incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'da kaliteyi arttıracak, çok önemli bir projenin hayat bulması için çalışmalara son sürat devam ettiklerini söyledi.

GAP Vadisi Projesi hız kazandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, göreve geldiği günden bu yana yakından ilgilendiği GAP Vadisi Projesinin 12 milyon TL'lik hibe desteğine özel girişimlerle hız kazandırarak, Şanlıurfa'nın önemli projelerinden birine imza attı.

Şanlıurfa Göbeklitepe tesisleri hizmete girdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını tamamladığı GAP 4.Etaptaki 'Göbeklitepe Tesisleri'ni hizmete açtı.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Şanlıurfa GAP Vadisi Millet Bahçesi açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Millet Bahçesi projesinin etaplarını tamamlıyor.

Şanlıurfa Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen GAP Vadisi Projesi'nin 3. etap açılışı yapıldı.

GAP Vadisi 4. Etap'ta son durum!

Şanlıurfa GAP Vadisi projesi kapsamında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehirler Arası Otobüs Terminali arasındaki boş alanda başlatılan GAP Vadisi 4. etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa GAP Vadisi 2. Etap'ta sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 43 bin metrekarelik GAP Vadisi 2. etap proje çalışmasında sona doğru gelindi.

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı!

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı. Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi'nin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi 2. ve 3. etabın temeli atılıyor!

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları son sürat sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi Projesi'nin 2. ve 3. Etabının temeli atılıyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde 2. etap çalışmaları başladı!

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları süratle sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi Projesi'nin 2. Etabında çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nin 1. etabı tamamlandı!

Şanlıurfa tarihinin en büyük yeşil alanlarını sosyal donatıları ile birlikte vatandaşların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde park ve mesire alanlarının yapımına yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde son rötuşlar!

Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alanını oluşturacak GAP Vadisi'nin 1. etap çalışmalarında sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çimlendirme çalışmalarının yapıldığı alanlar kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

şanlıurfa GAP Vadisi Projesi Haberi

şanlıurfa GAP Vadisi Projesi


'Daha Yeşil Bir Şanlıurfa' sloganıyla boş alanların halkın hizmetine sunulması amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan GAP Vadisi projesinde yer alan etaplarda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 


Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehirler Arası Otobüs Terminali arasındaki boş alanda başlatılan GAP Vadisi 4. etap çalışmaları sürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Yeşiltaş, GAP Vadisi 4. etap çalışmasını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.


85 bin metrekare alanda yapılacak olan proje kapsamında: 1 kafeterya, 1 kaskatlı havuz, 1 süs havuzu, 3 gömük kafe, Asma germe sistemlerden gölgelik, Konsol tipi oturma birimleri, Amfi Şeklinde oturma birimleri, Yürüyüş yolları, Peyzaj alanları, Oyun gurupları, İdari binalar, yığma taş duvarlar, Sulama sistemleri yer alacak.



Şanlıurfa Büyükşehir...