29 / 03 / 2024

şanlıurfa gap vadisi

şanlıurfa gap vadisi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde 2. etap çalışmaları başladı!

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları süratle sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi Projesi'nin 2. Etabında çalışmalara başladı.

GAP Vadisi Şanlıurfa'ya kademe atlatacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyei Başkanı Nihat Çiftçi, "GAP Vadisi bizim için önemli. Burada bin 861 dönümlük bir yeşil alan çalışması yapıyoruz. GAP Vadisi Şanlıurfa'ya kademe atlatacak" dedi

GAP Vadisi'nin 1. Etabı 10 ayda tamamlanacak!

Şanlıurfa'yı yeşillendirmek adına dev projelere imza atarak modern sosyal yaşam alanları oluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Projesinin 1. Etabındaki çalışmaları gece gündüz demeden özverili bir şekilde sürdürüyor.

Şanlıurfa Göbeklitepe tesisleri hizmete girdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını tamamladığı GAP 4.Etaptaki 'Göbeklitepe Tesisleri'ni hizmete açtı.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Şanlıurfa GAP Vadisi Millet Bahçesi açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Millet Bahçesi projesinin etaplarını tamamlıyor.

Şanlıurfa Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen GAP Vadisi Projesi'nin 3. etap açılışı yapıldı.

GAP Vadisi 4. Etap'ta son durum!

Şanlıurfa GAP Vadisi projesi kapsamında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehirler Arası Otobüs Terminali arasındaki boş alanda başlatılan GAP Vadisi 4. etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa GAP Vadisi 2. Etap'ta sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 43 bin metrekarelik GAP Vadisi 2. etap proje çalışmasında sona doğru gelindi.

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı!

Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi 2. etabın temeli atıldı. Şanlıurfa GAP Vadisi Projesi'nin 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi 2. ve 3. etabın temeli atılıyor!

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları son sürat sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi Projesi'nin 2. ve 3. Etabının temeli atılıyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde 2. etap çalışmaları başladı!

Yeşil bir kent için hedeflediği çalışmaları süratle sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin GAP Vadisi Projesi'nin 2. Etabında çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nin 1. etabı tamamlandı!

Şanlıurfa tarihinin en büyük yeşil alanlarını sosyal donatıları ile birlikte vatandaşların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde park ve mesire alanlarının yapımına yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde son rötuşlar!

Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alanını oluşturacak GAP Vadisi'nin 1. etap çalışmalarında sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çimlendirme çalışmalarının yapıldığı alanlar kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

şanlıurfa gap vadisi Haberi

şanlıurfa gap vadisi


Habertürk gazetesinde yer alan haber egöre, Türkiye'de genelinde şehir merkezi içerisinde yer alan en büyük yeşil alan projesi GAP Vadisi'nde 1. ve 3. etaplarının ardından bu kez 2 ve 5. etapları hizmete açıldı. Etapların açılış programı Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin ev sahipliğini yaptığı programa AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Büyükşehir yönetim kadrosu, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.


Üç yılda Şanlıurfa'ya 2 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık

Programda yer alan tanıtım sunumunun ardından katılımcıları selamlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yaptığı konuşmasında son 3...