24 / 04 / 2024

Şanlıurfa Harran yatırımları

Şanlıurfa Harran yatırımları

İmam Bakır Türbesi ve Camisinin çevresinde çevre düzenlemesi ve parke çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçe genelinde yapmış olduğu 100 bin metrekare parke yol yapımı ile Harran'ın çehresini değiştiriyor.

Şanlıurfa Harran'daki kümbet evler restore edilecek!

Tarihin ilk islam üniversitesinin bulunduğu, farklı mimarisiyle turizmin gözdesi Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde ziyaretçiler, il Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nce bir kümbet evin restore edilmesiyle yapılacak otelde konaklayacak.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Şanlıurfa Harran'daki cami inşaatı mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Harran Tuzluca Mahallesi'nde üç yıldır devam eden cami inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Şanlıurfa, dev holdinglerin yatırım radarına girdi!

Şanlıurfa, ‘Cazibe Merkezleri Programı' kapsamında 1 ay içinde 110 yatırım başvuru aldı. Zorlu Holding, Esas Holding, Emine Sabancı Kamışlı ve Nobel İlaç'ın arasında bulunduğu dev holdingler Şanlıurfa'da yatırıma hazırlanıyor.

Şanlıurfa'da yatırımlar hız kesmiyor!

Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük 7'nci ili olan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor

Şanlıurfa Suruç yatırımlarla prestij kazandı!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde çalışma atağı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın gelişiminde büyük bir rol sergiliyor. Bu kapsamda Suruç ilçesinin yıllardır beklediği çalışmaları bir bir veren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin sosyo-ekonomik yapısını bir adım öteye taşıdı.

Şanlıurfa'da sağlık yatırımları masaya yatırıldı!

Şanlıurfa'da sağlık yatırımları masaya yatırıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa' da yapılan sağlık yatırımları ve de Eyyübiye Devlet Hastanesi hakkında geniş kapsamlı bir toplantı düzenledi.

Şanlıurfa ulaşım yatırımları toplantıyla masaya yatırıldı!

Şanlıurfa şehir merkezindeki ulaşım yatırımlarının da ele alındığı toplantıda birinci çevre yolunun tamamlanması ve ikinci çevre yolunun yapılması konusu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç başkanlığında toplantıda masaya yatırıldı.

Şanlıurfa Harran yatırımları Haberi

Şanlıurfa Harran yatırımları


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Harran İmam Bakır Mahallesinde sürdürülen parke çalışmalarını yerinde inceledi.


Tarihi, Dini ve Turizm açısından Şanlıurfa'nın önemli değerlerinden biri olan İmam Bakır Türbesi ve Camisinin çevresinde çevre düzenlemesi ve parke çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçe genelinde yapmış olduğu 100 bin metrekare parke yol yapımı ile Harran'ın çehresini değiştiriyor. 


Harran ziyaretleri kapsamında bölge esnafını da ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları anlatan Başkan Çiftçi, 2016'nın Harran'da hizmet yılı olacağını söyledi.


İlçe genellinde tarihi dokunuşlar yapacaklarının altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, " Büyükşehir Belediyesi tarafından Harran İmam Bakır Mahallesinde güzel çalışmalara imza atıyoruz. Tarihi açıdan önemli değere sahip İmam Bakır Türbesi ve Camisinin bulunduğu bu bölgeyi güzelleştirmek adına 100 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi...