24 / 04 / 2024

Şanlıurfa hazır fabrika inşaatı

Şanlıurfa hazır fabrika inşaatı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 32 bin metrekare alan üzerinde 6 adet fabrika inşa ediyor. 

Şanlıurfa'da depremlerde ağır hasar gören 63 okulun yerine yenileri inşa edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da yıkımı için karar verilen ağır hasarlı toplam 63 okulun yerine çelik konstrüksiyon yapılar inşa edilecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Şanlıurfa 1. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Koçören Mahallesi, 215 ada 62 parselde yer alan fabrika ve arsasını 18 milyon 670 bin 740 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa'da 6 fabrika inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 32 bin metrekare alan üzerinde 6 adet fabrika inşa ediyor. 

Şanlıurfa'da bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi mecliste!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesinde hasta yakınları misafirhanesi olarak kurulacağı söylenen bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

TOKİ Şanlıurfa'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa'daki 2 bin konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yapıldı!

Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şanlıurfa'ya 17 yılda 45 katrilyon yatırım yaptık'' dedi.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa hazır fabrika inşaatı Haberi

Şanlıurfa hazır fabrika inşaatı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından  Şanlıurfa Valiliği, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Haliliye Belediyesi’nin desteklediği proje ile Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB)6 adet Haliliye Belediyesi ise 2 adet olmak üzere toplam 8 adet fabrika kurulacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan şehri Şanlıurfa’da işsizlik ve istihdam sorununu görmezden gelmeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi üzerine düşen görev ve sorumluluktan kaçmayarak OSB'de  Valilik tarafından yer tahsisi yapılan alanda 6 adet fabrikayı Şanlıurfa’ya kazandırmaya hazırlanıyor. 

HAZIR FABRİKALARIN PROTOKOLÜ İMZALANDI 

Şanlıurfa Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törende  Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral, AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri...