19 / 04 / 2024

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yollar yenileniyor

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yollar yenileniyor

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek caddelerinde ve bulvarlarında oluşan deformelerle ilgili çalışma başlatarak yolları revize ediyor.

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara'da 9 adet arsa satılacak!

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara illerinde yer alan toplam 9 adet arsanın satışı yapılacak. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? 

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

TOKİ’den 2 bin 2 konut müjdesi! TOKİ'nin yeni projeleri nelerdir?

TOKİ, dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ, Şanlıurfa merkez ve Eyyübiye ilçelerinde konutlar ihaleye çıkacak. İşte haberin detayları!

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Merkez projesi kapsamında 246 adet konut ve 223 adet dükkan inşa edecek.

Şanlıurfa'da 19.2 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez'de 19 milyon 189 bin TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şanlıurfa'da 10.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Haliliye ve Karaköprü'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 171 bin 815 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi!

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi...

TOKİ’den Şanlıurfa Haliliye ve Eyyübiye’ye millet bahçesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa’nın Haliliye ve Eyyübiye ilçesinde yapılacak millet bahçelerinin ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

Şanlıurfa'da 13.9 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez Eyyübiye'de yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

Şanlıurfa'da 12.1 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez Haliliye'de yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yollar yenileniyor Haberi

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yollar yenileniyor

Kent estetiğini yenilemek adına ve deforme olan işlek caddelerde planlı bir şekilde çalışmalarını yürüten ekipler, bölgede vatandaşların ve esnafın mağdur olmaması için en sakin zamanlarda revize çalışmalarını sürdürüyor.

Karaköprü İlçesi'nde Balıkayağı Bulvarı'nda Diyarbakır Karayolu bağlantısı ile Akpınar Parkı-Köprü arası 2 şeritli yolda güçlendirme çalışması yürüten ekipler, özverili çalışmanın ardından yolu 2 finişher iş makinesi yardımıyla asfaltladı.

Haliliye İlçesi Refahiye Mahallesi'nde yer alan Fatih Sultan Mehmet Parkı(Kasaptaşı), Askerlik Şubesi Kavşağı, Ziyadddin Akbulut İlkokulu ve Şanlıurfa Anadolu Lisesinin yer aldığı caddelerin asfaltını yenileyen Büyükşehir Belediyesi yapılan çalışma sayesinde yolu kullanan öğrencilere ve öğrenci servislerine kolaylık sağladı.

Bölge vatandaşlarının teşekkür ettiği çalışmalar kapsamında, Karşıyaka Mahallesi'nde yeni konutların ağırlıklı olduğu 593. ve 599 sokaklarını da sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyor



Gap...