29 / 03 / 2024

şanlıurfa özel okul yapım işi ihalesi

şanlıurfa özel okul yapım işi ihalesi

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Şanlıurfa'da özel okul yapılmak üzere kiralama işi ihalesi 9 Nisan'da yapılacak...

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kuveytli dernek Şanlıurfa'da 3 okul yapacak!

Kuveyt merkezli Necat Yardım Derneği, Şanlıurfa'da 12 derslikli lise, sekizer derslikli birer ilkokul ve ortaokul ile 1 halı saha inşa edecek.

Kuveytli hayırseverler Şanlıurfa'da okul yaptıracak!

Kuveytli hayırseverler tarafından Şanlıurfa'da inşa edilecek lisenin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törende, Eyyübiye Müftüsü Adem Dobur'un yaptığı dua sonrasında okulun temeline ilk harç ve tuğla yerleştirildi.

Yeni Zelanda'dan Şanlıurfa'ya okul projesi!

Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçisi Jonathan Andrew Curr, Şanlıurfa'da sığınmacı çocuklar için okul inşaatına başlayacaklarını belirtti. Curr, okul için anlaşmanın son aşamaya taşındığını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den güzel evim projesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Güzel Evim' projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan dul, yetim ailelerin evlerinde bakım onarım çalışması devem ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu başvuru!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu başvuru işlemleri 18 Temmuz'da başlayacak. Projede 112 konut altgelire özel satışa çıkarıldı.

Şanlıurfa'daki 3 hidroelektrik santralinin özelleştirmesine 23 başvurdu!

Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer hidroelektrik santrallerinin özelleştirme ihalesinin önyeterlilik ve teklifi için, 23 firma başvuruda bulundu. İşte santraller ve taşınmazlarına önyeterlilik teklifi için başvuran katılımcılar..

Şanlıurfa Halfeti Ulu Camii özel tekniklerle restore edilecek!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde Birecik Baraj Gölü nedeniyle bir kısmı su altında kalan tarihi Ulu Cami, özel tekniklerle yapılacak restorasyonla tabanından yükseltilerek ibadete ve turizme açılacak.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları bugün başladı!

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı proje 100 adet daire alt gelir grubuna özel satışa çıkarılıyor. Projede daireler 80 bin 139 TL'den başlıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları bugün başladı.

Akabe TOKİ Şanlıurfa kura sonuçları!

Akabe TOKİ Şanlıurfa kura sonuçları henüz açıklanmadı. 2 oda 1 salon dairelerin emeklilere özel olarak satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 88 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

2016 TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

Emekliye özel satışa çıkarılan TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları 75 metrekare büyüklükte 2+1 olarak dizayn edildi. Peki 2016 TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri kura 2016!

Emeklilere özel olarak satışa çıkarılan TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. İşte TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri kura 2016 detayları...

şanlıurfa özel okul yapım işi ihalesi Haberi

şanlıurfa özel okul yapım işi ihalesi

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Şanlıurfa'da özel okul yapılmak üzere kiralama işi ihalesi 9 Nisan'da yapılacak. İhalenin muhammen inşaat bedeli 7 milyon 601 bin 751,03 TL olarak belirlendi.


İhale ilanı için