18 / 04 / 2024

Şanlıurfa Şehir Hastanesinin ihalesi ne zaman

Şanlıurfa Şehir Hastanesinin ihalesi ne zaman

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 4 yılda 400 proje arasında da yer alan en önemli projelerden biri olan Şanlıurfa Şehir Hastanesi ile ilgili olarak ihale sürecinin başladığı açıkladı.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin ihale süreci başladı!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 4 yılda 400 proje arasında da yer alan en önemli projelerden biri olan Şanlıurfa Şehir Hastanesi ile ilgili olarak ihale sürecinin başladığını söyledi

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

İnşaatına başlanan Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa'da imar barışı uyarısı!

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası İl Temsilcisi Mehmet Selim Açar, imar barışıyla ilgili uyarılarda bulundu. Paydaş, yürürlüğe giren İmar Barışı yasasındaki bilgi eksikliğini kötüye kullanmaya çalışan firmalar olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 30 yıllığına sınırlı ayni hak tesisi ihalesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaali Mahallesi'ndeki 4 gayrimenkul, 30 yıllığına sınırlı ayni hak tesis ediliyor..

Şanlıurfa Büyükşehir'den 42.5 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, iki ilçedeki toplam 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 15 Mart'ta gerçekleşecek..

Şanlıurfa Büyükşehir'den 64.7 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 8 Şubat'ta gerçekleşecek..

Şanlıurfa Büyükşehir'den kiralık kent mobilyaları işletme hakkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyubiye ve Hilvan ilçeleri dahilinde kent mobilyalarının yerlerinin işletme hakkını 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 28 Eylül'de yapılacak..

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap'ta yer alan 84 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 13 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında 13 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Şanlıurfa Viranşehir AGG 136 konut başvuruları başladı!

Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 218 konuttan 136 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Şanlıurfa Şehir Hastanesinin ihalesi ne zaman Haberi

Şanlıurfa Şehir Hastanesinin ihalesi ne zaman


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 4 yılda 400 proje arasında da yer alan en önemli projelerden biri olan Şanlıurfa Şehir Hastanesi ile ilgili olarak ihale sürecinin başladığı açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada konuyla ilgili Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüşmelerde bulunduğunu söyledi.

Sağlık alanında en büyük yatırımın AK Parti döneminde olduğunu söyleyen Bakan Çelik; “Nüfus artış hızında Türkiye’de ilk sırayı alan Şanlıurfa’da her yıl 60 bine yakın yeni doğum gerçekleşiyor. Yoğun göç alan Şanlıurfa Suriyelilerle birlikte nüfusu 2 milyonu aştı. Bunu göz önünde bulunduran AK Parti hükümetleri Şanlıurfa’da çok ciddi sağlık yatırımları yaptı. Şu an 450 Yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Akçakale Devlet Hastanesi de şu anda bitme aşamasındadır. Suruç, Hilvan ve...