19 / 04 / 2024

şanlıurfa yangın

şanlıurfa yangın

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı. İşçilerin ihbarıyla fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Söndürme çalışmalarına işçiler de destek verdi.

Şanlıurfa'da hastanedeki yangın korkuttu!

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde güç kaynaklarının bulunduğu bölümde elektrik tesisatında aşırı yüklenme sonucu yangın çıktı. Yoğun bakımdaki bazı hastalar farklı hastanelere nakledildi.

Şanlıurfa'da fabrika yangını çıktı!

Organize Sanayi Bölgesi'nde bir çırçır pres fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. İşçilerin haber vermesi üzerine fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı

Şanlıurfa eski devlet hastanesinde yangın çıktı!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Şarkpınar Mahallesi'nde 2 yıl önce boşaltılan eski devlet hastanesi binasında yangın meydana geldi. İtfaiye, yangını kontrol altına almaya çalıştı ancak yetersiz kaldı.

Şanlıurfa'da yükselen deprem konutlarının ilk etabı kasım ayında teslim edilecek!

Şanlıurfa'da 6 Şubat depreminden sonra inşasına başlanan yapıların bir kısmı kasım ayında teslim edilecek. Adalet Bakanı Bozdağ konuya ilişkin Şanlıurfa halkını bilgilendirdi. İşte detaylar...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Harran'ın altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Harran ilçesinde başladığı alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ projeleri Şanlıurfa'da nüfusu artırdı!

TOKİ'nin Şanlıurfa Seyrantepe'de inşaatına başladığı Maşuk Konutları'nda inşaat tam gaz ilerliyor. Konut projeleri bölgede nüfusu artırdı.

Şanlıurfa Yaylak'ın yol sorunu çözüldü!

Bozova'da yol yapım çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Yaylak Mahallesinde yaşanan ulaşım sorununu da kısa sürede çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Şanlıurfa’da, çarpık kentleşmenin en yoğun olduğu yerleşim birimlerinin başında gelen Eyyübiye ilçesi, kentsel dönüşüm uygulamaları ile çağdaş, modern ve yaşanabilir bir kent olma yolunda atağa geçti.

Beykoz Belediyesi'nden Şanlıurfa'ya Kadın Taziye Evi!

Beykoz Belediyesi’nin Kardeş Belediyesi Şanlıurfa Hilvan’a yaptığı Kadın Taziye Evi’nde çalışmalar tamamlandı. Bölgedeki kadınlar cenaze sonrası mevlid ve ikramlarını daha uygun ve elverişli bir ortamda yapabilecek.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi taşınıyor!

Şanlıurfa kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesinin Ekim ayı sonunda kadar taşınmasının planlandığı bildirildi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir son başvuru günü bugün!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 134 adet daire bulunuyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir son başvuru günü bugün...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuru dönemi bugün bitiyor!

Toplamda 103 adet daireden oluşan proje ev fiyatları 149 bin 483 TL'den başlıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuru dönemi bugün bitiyor.

Şanlıurfa'nın alt yapı sorunları çözülüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi '' 2016 Şanlıurfa için yatırım ve kalkınma yılıdır. Şanlıurfa'da ve tüm ilçelerde alt yapı soruna 100 yıllık çözümler üreterek ilçelerin yaşam standartlarını yükselteceğiz .'' dedi.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri son başvuru günü!

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri son başvuru günü 30 Haziran 2016 olarak belirlendi. Ev fiyatlarının 149 bin 483 TL'den başladığı projede peşin ödemeler 7 bin TL'den başlıyor.

şanlıurfa yangın Haberi

şanlıurfa yangın


Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde çırçır fabrikasında çıkan yangında tonlarca pamuk zarar gördü.


Alınan bilgiye göre, Viranşehir-Şanlıurfa karayolunun ilçe merkezi girişinde bulunan bir çırçır pres fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


İşçilerin ihbarıyla fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Söndürme çalışmalarına işçiler de destek verdi.


Tonlarca pamuğun yangından zarar gördüğü fabrikada soğutma çalışmaları...