19 / 04 / 2024

Sapanca Gölü projesi

Sapanca Gölü projesi

Kocaeli'nin Sapanca Gölü'nden aldığı su miktarı azaldı. Kentin içme suyu ihtiyacını karşılayan gölden çekilen su miktarı, açılan kuyular sayesinde günlük 163 bin metreküpten 120 bin metreküpe düşürüldü.

Rüstem Keleş: Sapanca Gölü tarihinin en büyük düşüşünü yaşıyor!

SASKİ Genel Müdürü Keleş: "Göle hem içme suyu hem kontrolsüz endüstriyel kullanım yüklenirse, uzmanların ifadelerine ve bizim tespitlerimize göre telafisi imkansız sıkıntılarla karşı karşıya kalır" dedi.

Sapanca Gölü'ndeki su seviyesi düştü!

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi ( SASKİ ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, yağışlarda yüzde 40'lara varan düşüş olduğunu belirterek, yaz aylarında herhangi bir kesinti öngörmediklerini söyledi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Salda Gölü'ne yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak ünlenen Salda Gölü yakınına yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı... 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Keban Baraj Gölü'nde köprü yapım projesi mecliste!

Keban Baraj Gölü üzerinde köprü yapımı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sapanca Gölü’ndeki kaçak pansiyonlara ceza!

Sapanca Gölü kaçak yapılaşmayla gündeme geldi. Bölgede bulunan kaçak pansiyonlara toplamda 50 bin 700 TL para cezası kesildi.

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Sıla 1,5 milyon TL'ye Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı!

Sıla, Kırkpına Tepebaşı mevkiinde, Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı. Ünlü popçu yeni evine 1,5 milyon TL ödedi.

Sapanca Gölü projesi Haberi

Sapanca Gölü projesi

Kocaeli'nin içme suyu ihtiyacını karşılayan Sapanca Gölü'nden alınan günlük su miktarı, açılan kuyulardan temin edilen yer altı sularının devreye alınmasıyla azaltıldı.


Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, memba ve kaynak suları ile yer altı suları sayesinde Sapanca Gölü'nden su alımının 3 pompadan 2'ye indirildiği belirtildi.


Kentin su ihtiyacının Yuvacık Barajı, Sapanca Gölü ve Namazgah Barajı'ndan karşılandığı ifade edilen açıklamada, bölgede etkili olan kuraklığa karşı bir dizi önlem alan İSU'nun, 3 ayda 82,5 milyon liralık yatırım yaptığı ve yer altı suyu temini için 86 yeni derin kuyu açtığı vurgulandı.


İzmit, Başiskele, Derince ve Gölcük ilçelerinde açılan derin kuyular ve Gölcük, Kartepe ve Gebze kaynak sularından elde edilen 84 bin metreküp ham suyun arıtılarak şebekeye verildiğine işaret edilen açıklamada,...