19 / 04 / 2024

Saraycık kentsel yenileme

Saraycık kentsel yenileme

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 'Saraycık Mahallesi yakın gelecekte yüksek standartlı modern bir şehre dönüşecek' dedi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Ankara Sincan Saraycık'ta dönüşüm başlıyor!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kentsel dönüşüm ihalesi 25 Aralık'ta!

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesini 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Saraycık kentsel dönüşümle yenileniyor!

Ankara'nın Sincan ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi'nde "Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında inşaatları tamamlanma aşamasına gelen 3 bin 142 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi....

TOKİ Sincan Saraycık'ta kuralar çekildi!

TOKİ ve Sincan Belediyesi tarafından yürütülen “Sincan Saraycık GÖB Kentsel Dönüşüm projesi” kapsamında inşa edilen bağımsız bölümlerin tespiti için kuralar çekildi. Hak sahipleri, çekilen kura sonucu belirlendi.

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Ankara Saraycık TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ  Ankara  Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 2. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Balbey Kentsel Yenileme Projesi mülkiyet değerini artıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi için başvurular başladı!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi 1. Etap kapsamında yer alan konutlar için en düşük taksit tutarı bin 469 TL olarak belirlendi.

Saraycık kentsel yenileme Haberi

Saraycık kentsel yenileme

Sincan Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile başlattığı Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'nde ikinci adım atıldı. İhale süreci geçtiğimiz günlerde tamamlanan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi için yüklenici firmalar saha üzerindeki çalışmalarına başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yürüttüğü projelerden biri olan Saraycık Kentsel Yenileme projesi ile Ankara'nın batısı Sincan'da yepyeni bir şehir kuruluyor. Yıllardır sosyal açıdan yoksun olan Saraycık Mahallesi, modern binaları, yolları, sosyal donatı alanları, yeşil alanları ve eğitim alanlarıyla hak ettiği değere kavuşması hedefleniyor. Mülk sahiplerinin beklentileri de dikkate alınarak hazırlanan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi ile 20 bin konutta 100 bin kişiye yaşam alanı sunulacak. Projede, 7 camii, 6 sosyal tesis, alışveriş merkezi, 2 kapalı pazar yeri, sağlık tesisleri ve 10 eğitim alanı bulunacak.


500 hektarlık alan...