26 / 04 / 2024

Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi

Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi

Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Mustafa Saruhan, Çetin Başak, Emre Başak ortaklığıyla 510 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Ferit Selim Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Çetinler Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevher Çetin tarafından kuruldu.

Rifyap Yapı Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rifyap Yapı Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ghaıth Mohannad Alı Alkhalıl ve İbrahim Topuz ortaklığında kuruldu.

Güncel Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güncel Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gündoğdu tarafından kuruldu.

Emlak vergisi borçları yapılandırmasında son günler!

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren emlak vergisi borçları yapılandırmada son günlere girdik. Peki yapılandırma yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Külekci tarafından kuruldu.

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Beker tarafından kuruldu.

Zıngıl Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zıngıl Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Zıngıl tarafından kuruldu.

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Miraç Pehlivan tarafından kuruldu.

Canberk Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canberk Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Canberk Yazici tarafından kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Nrt Topuzlar Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nrt Topuzlar Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Topuz ve Özgün Budak ortaklığında kuruldu.

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de sermaye bedeli ile Ömer İyem tarafından kuruldu.

Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Haberi

Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi

Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Mustafa Saruhan, Çetin Başak, Emre Başak ortaklığıyla 510 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Ferit Selim Paşa Caddesi'nde kuruldu.


Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...