29 / 03 / 2024

Sarıçam Belediye Meclisi şehit aileleri

Sarıçam Belediye Meclisi şehit aileleri

Sarıçam Belediye Meclisi, aldığı kararla 5 yıldır herhangi bir artış yapılmayan bazı ücret tarifeleri yeniden belirledi. Bu kararla şehit ailelerine ve dar gelirlilere de pozitif ayrıcalıklar getirdi...

Adana Sarıçam Deresi’ndeki evler kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Sarıçam Deresi’ni E-5’ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklerini söyledi.

Sarıçam, Adana'nın cazibe merkezi olacak!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgede gerçekleştirdikleri yatırım, proje ve hizmetlerden bahsetti. Uludağ, Sarıçam'ın Adana'nın cazibe merkezi olacağını söyledi.

Bilal Uludağ: Adana Sarıçam'da hormonlu binalara izin vermeyin!

Adana Sarıçam'da konutlar yükselirken Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam'ın düzenli ve herkesin yaşam merkezi haline gelecek bir ilçe olması için büyük özen gösterdiklerine dikkat çekti.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Çanakkale Belediye Meclisi’nde İskele Meydanı tartışması!

Çanakkale Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Kasım ayı toplantısında tamamlanamayan gündemler, geçtiğimiz Salı akşamı gerçekleştirilen meclis toplantısında görüşüldü.

Adana Sarıçam'da arsalara imar durumuna göre ruhsat veriliyor!

Adana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ,"Her geçen günde modern yapılar ilçemizde hızla yükseliyor. Yapılan bütün çalışmalar ise bir uyum içinde oluyor. Amacımız Sarıçam'ı Adana'nın en gözde ilçesi ve cazibe merkezi haline getirmektir" dedi.

Sarıçam'da yeni imar yolları açılıyor!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarına ara verilmeden devam edildiğini söyledi.

Adana Sarıçam'da 2 katlı evlere ruhsat izni çıktı!

Adana'da merkez ilçesi Sarıçam'da Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İncirlik Üssü çevresindeki mahallelerde, hava trafiğini tehlikeye soktuğu için 'mania' adı verilen yükseklikle ilgili engele takılan binalara ruhsat izni çıktığını söyledi.

Sarıçam'daki 2 katlı evlere ruhsat verilecek!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde bulunan İncirlik üssü nedeniyle bazı mahallelerde yaşanan “Mania” problemlerin Milli savunma Bakanlığı ile yapılan yazışma ve çalışmalar sonucunda aşıldığını belirtti.

Adana Sarıçam'ı yeniden inşa ettik!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ tarafından yapılan hizmet ve hayata geçirilen projeler sayesinde Sarıçam ilçesi yeni bir çehre kazandı. Sarıçam'da yaşanan gelişimin çok çabuk fark edildiğini kaydedildi.

Esenler Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenler Belediye Meclisi'nin 5. Seçim Yılı 3. Dönem 2016 Mart Ayı Meclis Toplantısı'nın ilk oturumu, Esenler Belediye Başkanlığı'ndaki Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda AK Partili Meclis Üyesi Çimen Sarıkaya, gündem dışı söz aldı.

Karacabey Belediye Meclisi'nin Şubat ayı gündeminde imar var!

Karacabey Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını Çarşamba akşamı gerçekleştiriyor. Belediye Meclisi, saat 17.00'de gündem dışı gelenler hariç 10 maddeyi görüşmek üzere bir araya gelecek.

Lüleburgaz Belediye Meclisi'nin toplantısında neler görüşüldü?

Lüleburgaz Belediye Meclisi tarafından 5393 Sayılı Yasanın 20. maddesine istinaden 2015 Kasım ayı toplantılarının birincisi Sokollu Külliyesi Hamamı Meclis Salonu'nda yapıldı. Kasım ayı toplantılarının ikincisi 12 Kasım'da yapılacak.

Sarıçam Belediye Meclisi şehit aileleri Haberi

Sarıçam Belediye Meclisi şehit aileleri

Sarıçam Belediye Meclisi, aldığı kararla 5 yıldır herhangi bir artış yapılmayan bazı ücret tarifeleri yeniden belirledi. Bu kararla şehit ailelerine ve dar gelirlilere de pozitif ayrıcalıklar getirdi. Belediye Meclisinin aldığı ve 3 Kasım 2014'de uygulamaya giren karara göre, ilçede konut yapacak şehitlerin eş, çocukları ile anne veya babasından, belediyenin belirlediği ücretler alınmayacak. Bu kapsamda dar gelirli vatandaşlara da 250 metre kareden daha küçük parsellerde yapacakları konutlar için de yüzde 30'a varan oranda indirim yapılıyor. 


Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ın direktifleri ile ilçede kaçak yapılaşmanın önüne geçmek, ruhsatlı inşaat yapımını teşvik etmek amacıyla bir dizi kararlar alındı. Bu kararlara göre Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen harç ve katılım payları dışında kalan ve belediye meclisi kararı ile vatandaştan alınan ücretler 5 yıl aradan...