23 / 04 / 2024

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryerindeki 5 dükkan ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 5 işyeri 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Manisa Sarıgöl Pazar Yeri'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 14 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Manisa Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında sona gelindi. 

We Haliç Sarıgöl konut fiyatları 2017!

We Haliç Sarıgöl konut fiyatları 2017 kapsamında projedeki daireler lansmana özel olarak 362 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

We Haliç Sarıgöl Mahallesi daire fiyatları!

We Haliç Sarıgöl Mahallesi daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. We Haliç projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Sarıgöl We Haliç Evleri fiyat listesi!

Sarıgöl We Haliç Evleri fiyat listesi 362 bin TL'den başlıyor. We Haliç projesi konut, home ofis ve 20 adet dükkandan meydana geliyor...

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Manisa Sarıgöl Kapalı Pazaryeri yükseliyor!

Manisa'da hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Manisa Sarıgöl'ün imar planları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl için hazırlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Sarıgöl Revizyon İmar Planlarını masaya yatırdı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona geldi

Sarıgöl'de kapalı otopark ve pazaryeri projesi hızla yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri Haberi

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri

Kentte hayata geçirdiği yatırımlarla vatandaşın takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl ilçesinin önemli ihtiyaçlarından biri olan Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçenin önemli bir eksiğini gidermiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 3 bin 213 metrekarelik alanda tasarlanan Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesi 2 kat olarak hizmete açılacak.

Yakın Zamanda Sarıgöl’ün Hizmetinde

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde vatandaşın ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçirdiklerini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sarıgöl ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız da modern bir pazaryerine ve otoparka ihtiyaç duyuyordu. Projemizde tüm çalışmalar tamamlandı. Sarıgöllü vatandaşlarımızın hizmetine çok yakın bir zamanda sunulacak. Şimdiden hayırlı olsun” diye...