25 / 04 / 2024

sarıkamış yatırımları

sarıkamış yatırımları

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy 2016 yılında Sarıkamış'ı bekleyen yatırımlar ve yenilikler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Göksal Toksoy'un açıklamaları...

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sevgin tarafından kuruldu.

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Clka Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Clka Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de Saip Çolak tarafından kuruldu.

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dn Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar, Hüsnü Akhan, Mustafa Çağlar ve Ş. Ahmet Sedid Kurutluoğlu ortaklığında kuruldu.

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 binTl sermaye bedeli ile Metin Güneş ve Halis Ezer tarafından kuruldu.

Arnusoğlu Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnusoğlu Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Azeem Arnos tarafından kuruldu.

İdyma Turizm Ve Tarım Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdyma Turizm Ve Tarım Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güzel tarafından kuruldu.

sarıkamış yatırımları Haberi

sarıkamış yatırımları

Belediye başkanlığı görevinde 2 yılını tamamlayan ve 3'ncü yıla giren Başkan Göksal Toksoy, "Biz göreve geldiğimizde öncelikli olarak kısa vadeli hizmetlere yönelik planlamalar yapmıştık Bu projelerimizin tamamını hayata geçirdik Bunlardan bazıları Belediye İtfaiye Amirliği Binası, Fen İşlen Saha Amirliği B nası, garaj bölgesinin asfaltlanması ve bunun yanında bütün tş makinelerimizi yeniledik. Belediye bünyemize 12 tane yeni iş makinesi kazandırdık, bunun yanında biz her mahalleye bir park sözü vermiştik ve 3 mahallemize şu anda park yaptık, 2 tane parkımıza da geçen yıl başladık ve bu yıl tamamlayacağız Asfalt yapılacak yolların alt yapısını da tamamladık ve karayolları tarafından asfalt atılacak yerlerde de çalışmalar yürüterek sonrasında çıkabilecek olası aksaklıkları önlemiş oiduk ve bu alanlarda peyzaj işlerini de tamamladık." dedi. 


Başkan Toksoy ayrıca. Belediye...