28 / 03 / 2024

Sarıyer arsa fiyatları

Sarıyer arsa fiyatları

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer'de bulunan bahçeli kargir ev ve apartman nitelikli taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 46 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. 

Sarıyer'de 14.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Uskumruköy'de yer alan gayrimenkul 14 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sarıyer'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Köyü, Çamaşırderesi Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 3 milyon 850 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 46.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Kireçburnu Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. 7 Kasım Pazartesi günü ihalesi yapılacak taşınmazların toplam satış bedeli 46 milyon 922 bin TL olarak belirlendi.

İBB'den Sarıyer'de 1.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 479 bin 244 TL olarak belirlendi.

İBB Sarıyer'de 1.6 milyon TL'ye arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyerde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 600 bin 74 TL olarak belirlendi.

Sarıyer'de 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Sarıyer Maden Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 229 bin 75 TL olarak belirlendi.

Türk Kalp Vakfı'ndan Sarıyer'de 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Türk Kalp Vakfı, Sariyer Uskumru Köyü'nde bulunan 24.620 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

İBB'den Sarıyer'de 1.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Sarıyer'de konut alanında kalan arsayı 24 Aralık 2014 tarihinde saat 13.00'te satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 1 milyon 676 bin 175 TL olarak belirlendi.

İstanbul Sarıyer'de arsa satılıyor! 2 milyon 200 bin TL'ye! 

İSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte fiyatı...

Sarıyer'de 6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli,Sarıyer İlçesi, Kilyos Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 72 bin 83 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sarıyer'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maden Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 9 milyon 985 bin 724 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Sarıyer'de 195.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Mirgün Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 195 milyon 487 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Köyü, Çamaşırderesi Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 3 milyon 850 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Peki Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları!

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Proje Panaroma, Koru ve Vadi etaplarından oluşuyor...

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi!

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1’den 5+2’ye kadar daire seçeneği bulunuyor. 

Sarıyer'de 50 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi, Hacı Osman Bayırı Caddesi Mevkii'nde yer alan arsa nitelikli gayrimenkul 50 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Maritza Loft Sarıyer güncel fiyatlar!

Maritza Loft Sarıyer güncel fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Marmara Loft projesi iki etap olarak İstanbul Sarıyer'de inşa edildi...

Tarabya Life Sarıyer Projesi fiyatları!

Tarabya Life Konutları 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri ile Sarıyer Ferahevler'de inşa ediliyor. Proje 15 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Tarabya Life Sarıyer konut fiyatları bilgisi!

Tarabya Life projesi 11 blok olarak İstanbul Sarıyer'de inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2018 tarihinde yapılması planlanıyor...

Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Seyrantepe projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanında meydana geliyor. Peki Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Sarıyer arsa fiyatları Haberi

Sarıyer arsa fiyatları

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer'de bulunan bahçeli kargir ev ve apartman nitelikli taşınmazı 46 milyon 200 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı: İSTANBUL İl , SARIYER İlçe , SARIYER Mahalle/Mevki , 680 Ada No , 29 Parsel No , 189,06 yüzölçümlü, altında 2 dükkanı olan bahçeli kargir ev ve apartman nitelikli taşınmazın tamamı.

Özellikleri: Sarıyer İlçesi, Merkez İlçesi, Yenimahalle Caddesi Sarıyer Deresi Sokak ile Bürümcük Sokakları kesişimin de bulunan tapuda 680 ada, 29 parselde kayıtlı, Bürümcük Sokaktan 14, Sarıyer Dere Sokaktan 1 ve Yenimahalle caddesinden 11 dış kapı numaralı 189,06 m2 yüzölçümlü, 'Altında 2 Dükkanı Olan...