24 / 04 / 2024

sarıyer spor hastanesi

sarıyer spor hastanesi

Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park tarafından inşa edilecek olan özel spor hastanesinin 2016 yılından beri tartışma konusu olan imar planları koruma kurulu tarafından da onaylandı.

Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi açıldı!

İstanbul’un en modern hastanelerinden birisi olan Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi açıldı. Açılış töreninde konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin her karesinde Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın emeği olduğunu söyledi.

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Sarıyer Devlet Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamam!

TOKİ tarafından hayata geçirilen 350 yataklı Sarıyer Devlet Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı. Hastane tamamlandığında bölgenin en büyük devlet hastanesi olacak.

Sarıyer’deki Avcılık Atıcılık Kulübü arazisine Spor Hastanesi geliyor!

Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park tarafından inşa edilecek olan özel spor hastanesinin 2016 yılından beri tartışma konusu olan imar planları koruma kurulu tarafından da onaylandı.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Spor Tesisi açıldı!

Sarıyerli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın ismi verilen park ve spor kompleksi Ferahevler ’de Şehit'in ailesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcuları ile Sarıyer halkının katıldığı törenle açıldı.

Sarıyer'de açılması beklenen Devlet Hastanesi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, İstanbul ili Sarıyer ilçesinde açılması beklenen Devlet Hastanesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Panorama Koç Life Sarıyer fiyatları!

İçinde cafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları ve kapalı otopark bulunan Panorama Koç Life Sarıyer fiyatları.

Sarıyer Kireçburnu imar planı değişikliği yeniden askıya çıktı!

Daha önceki askı sürecinde 6 itirazın yapıldığı Sarıyer Kireçburnu Mahallesi, 81 pafta, 471 ada, 1,2,3,4,5,6,7,8,9 parsellere ait “Spor Alanı” düzenlemesine yönelik imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılacak?

TOKİ tarafından ihaleye çıkan ve geçtiğimiz yılın Mayıs ayında inşaat çalışmaları başlayan Sarıyer Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hizmete açılacağı tarih 19 Mayıs 2015 olarak belirlendi

Sarıyer Belediyesi, 8. Semt Evi ve Spor Kulübü'nü Poligon'da açıyor!

Sarıyer Belediyesi tarafından hayata geçirilen 8. Semt Evi ve Spor Kulübü, Poligon Mahallesi'nde törenle açılıyor. Semt Evi ve Spor Kulübü, Poligon Mahallesi Girne Caddesi üzerinde yer alıyor. İşte o açılış tarihi ve saati...

Sarıyer Derbent'te imar Yasası konuşuldu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ara vermeden sürdürdüğü yoğun mesaisine Derbent ve Maden mahalleleriyle devam etti. Genç, ayrıca Sanyer Avcılık ve Analık İhtisas Spor Kulübünü'de ziyaret etti

Sarıyer Derbent'te imar yasası konuşuldu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ara vermeden sürdürdüğü yoğun mesaisine Derbent ve Maden mahalleleriyle devam etti. Genç, ayrıca Sanyer Avcılık ve Analık İhtisas Spor Kulübünü'de ziyaret etti.

Sarıyer Çayırbaşı Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Sarıyer Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine Mehmet Müezzinoğlu katıldı

sarıyer spor hastanesi Haberi

sarıyer spor hastanesi


Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Sarıyer İstinye'de Boğaziçi geri görürüm sınırları içinde yer alan 127 bin metrekarelik arazi, 1997 yılında Spor Genel Müdürlüğü ile imzalanan protokolle İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü'ne verilmişti. Büyük bölümü yeşil alan olan boğaza nazır arsada 3 adet tenis kortu, Yaban Hayvanları Müzesi, 3 adet trap-skeet atış poligonu, misafirhane, havalı silahlar atış poligonu ile lokal ve idari binalar yer alıyordu. Sarıyer'in son yeşil alanlarından biri olan arsada Medical Park Hastaneleri'nin de sahibi olan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın kurduğu vakıf aracılığı ile spor akademisi ve spor hastanesi inşa edilmesi gündeme geldi. Bu nedenle 2016'da arazinin imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından değiştirilerek “kentsel ve bölgesel büyük spor alanı” olarak belirlenmiş parsele spor...