26 / 04 / 2024

satfiye konutları kampanya

satfiye konutları kampanya

Garanti Mortgage, Rönesans Konut’un Kartal’da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor. Sayfiye Projesi’nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek.

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

Yeni Evim kampanyasında kapora dolandırıcılığına dikkat! Siz de mağdur olabilirsiniz!

Ev alacak kişiler tarafından merakla beklenen Yeni Evim Kampanyası’nda dolandırıcılar, krediye uygun olmayan konutları kampanya dahilinde yalanıyla satmaya çalışıyor.

İkinci el konutlar için yeni kampanya sinyali geldi!  

Yeni Evim kampanyasının yankıları sürerken, Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı 2. elde de ilk defa konut alacaklar için farklı oranlarda da olsa bir kampanya yapılmasının çok faydalı olacağını söyledi.

Bakan Kurum resmen açıkladı!  İkinci el konutlar için de yeni kampanya geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum resmen açıkladı. İkinci el konutlarla ilgili de yeni kampanya geliyor...

Birinci el konutlar için kampanya talebi!

Kamu bankalarının faiz kararı indirimi sonrasında konut sektöründe hareketlilik bekleniyor. Konut satışlarının artacağını düşünen temsilciler birinci el konutlar için kampanya yapılmasını talep ediyor.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İşte Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları ve proje bilgileri...

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları!

Pendik Onur Life 180 kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların satış süreci devam ediyor.

KİPTAŞ'tan hemen teslim daireler için yeni kampanya!

KİPTAŞ, hemen teslim konutlar için yeni bir kampanya başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılırken, vadeli alımlarda ise konut alıcısına yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız ödeme planı sunuluyor.

Şua İnşaat Elite Concept kampanya!

Şua İnşaat Elite Concept kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların satışları devam ediyor.

Körfezkent Emlak Konutları'nda bayrama özel kampanya!

Körfezkent Emlak Konutları’nda Çevre ve Şehirçilik Bakanlığına ait konutlarda bayrama özel kampanya düzenlendi. 50 adet 2+1 daire 1.000 TL ön talep bedeli ile satılıyor. 

Avrupa Konutları Yamanevler'de 84 ay sıfır faizle konut fırsatı!

Artaş İnşaat, Anadolu Yakası'nın hızla değer kazanan bölgelerinden Ümraniye'de konumlandırdığı Avrupa Konutları Yamanevler projesinde yeni bir kampanya başladı. 

Atakent Avrupa Konutları 4'te yüzde 10 peşinatla!

Atakent Avrupa Konutları 4'te yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. 15 Mart'a kadar devam edecek kampanya kapsamında projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

satfiye konutları kampanya Haberi

satfiye konutları kampanya



Türkiye’de bir bankayla bir gayrimenkul şirketi arasında ilk kez gerçekleştirilen anlaşmaya imza atan Rönesans Konut ve Garanti Mortgage, Kartal'da Aydos Ormanı'na komşu bir konumda bulunan Sayfiye Projesi’nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek. 


Sayfiye Projesi’nden ev almak isteyenler, 60 ay kredi kullandıkları takdirde ilk taksitini Rönesans Konut, son taksitini ise Garanti Mortgage ödeyecek. 120 ay ödeme planı ile kredi kullanacakların ise ilk 3 taksitini Rönesans Konut öderken son 3 taksitini de Garanti Mortgage ödeyecek. Hem oturum hem de yatırım amaçlı konut sahibi olmak isteyenler için çok önemli bir fırsat sunan bu anlaşma ile Sayfiye Projesi’nden evlerini bugün alanlar teslime yakın bir zamanda ödemeye başlayacak. Rönesans Konut’un İstanbul Kartal’da gerçekleştirdiği ilk konut projesi;...