28 / 03 / 2024

satılık bina kızılay

satılık bina kızılay

4 bin 500 tapusu bulunan Kızılay, elindeki değerli gayrimenkul ve arsaları değerlendirerek gelirini artırmak için harekete geçti.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık kargir apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Ankara'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay kat karşılığı bina yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina yaptıracak. İhale 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılayı'ndan Erzurum'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü; Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesinde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. İhale kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yapılacak.

Türk Kızılayı Ankara Yenimahalle'de bina inşaatı ihale edecek!

Türki Kızılayı Genel Müdürlüğü Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. 

Türk Kızılayı Sakarya'da bina inşaatı ihale edecek!

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı; Akyazı İlçesi Ömercikler Mahallesinde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. İhale kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yapılacak.

Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık!

Beylikdüzü Saklıhan Konakları satılık daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe katları, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 2 salon ve 6 oda 2 salondan oluşuyor

Beylikdüzü İnnovia satılık daire!

Yeşil GYO projesi Beylikdüzü İnnovia satılık daire kapsamında konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

İstanbul Prestij Park Beylikdüzü satılık!

İstanbul Prestij Park Beylikdüzü satılık konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede fiyatlar 129 bin TL'den başlıyor

Beylikdüzü Aslan Residence satılık daire!

Aslan Residence projesi Enta İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Aslan Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Beylikdüzü Sultan Konutları satılık!

Beylikdüzü Sultan Konutları satılık dairelerin fiyatları 160 bin liradan başlayarak 385 bin liraya kadar değişiyor. S Yapı Sultan Konutları ödemeleri banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor...

satılık bina kızılay Haberi

satılık bina kızılay

Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti adıyla 1868 yılında kurulan Kızılay'ın bugün 1 milyar YTL'lik bir bütçesi var. Bütçesini çoğunlukla bağışlarla oluşturan Kızılay, elindeki değerli gayrimenkul ve arsaları değerlendirerek gelirini artırmak için harekete geçti. Yapılan envanter çalışmasına göre 4 bin 500 tapusu bulunan Kızılay, bunların içinden değerli olanlarını kat karşılığı, hasılat paylaşımı gibi farklı yöntemlerle değerlendirmeyi hedefliyor. İlk adımı İstanbul Dragos'taki arazisini kat karşılığı Kiptaş'a vererek atan Kızılay'ın gündeminde şimdi de Akmerkez'in karşısındaki Dostluk Apartmanı var. Atıl görüntüsünden kurtulup hareketli bir kurum haline gelme stratejisi benimseyen Kızılay'ın şeffaf zekât uygulamasından maden suyu fabrikasını yeni yatırımlarla güçlendirmek gibi pek çok 'ekonomik' projesi bulunuyor. Kızılay Başkanı Tekin Küçükali, bu konuyla ilgili sorularımızı şöyle yanıtlıyor:

HOVARDACA HARCANMAMALI

* Kızılay'ın...