23 / 04 / 2024

satılık Tavşan Adası

satılık Tavşan Adası

Bozcaada 'ya 1 km uzaklıktaki Tavşan Adası satılıyor. Sahipleri adanın yüksek bir rüzgâr potansiyeli olduğunu iddia ediyor. Türkiye'de ise pek çok sahibinden satılık ada bulunuyor.

Tavşan Adası 20 milyon dolara sahibinden satılığa çıktı!

Adanın sahibi için gayrimenkul danışmanlığını yapan Hakan Güler; bir fener, iki iskelesi bulanan ve koylarıyla potansiyel turizm merkezi olabilecek adayla büyük firmaların ilgilendiğini kaydetti. Güler, "Belirlenen fiyat Tavşan Adası için uygun bir rakam.

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

DKY İnşaat Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan oluşan Lokum Evler projesinde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Strada Bahçeşehir Projesi satılık ev fiyatları!

Strada Bahçeşehir Projesi satılık ev fiyatları minimum 334 bin TL'den başlıyor. Üç etaptan oluşan projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Başakşehir 3. İstanbul satılık daire!

Toplam 1.203 daire ve 212 ticari birimden oluşan Başakşehir 3. İstanbul projesinin Temmuz 2019'da teslim edilmesi planlanıyor. Başakşehir 3. İstanbul satılık daire fiyatları 514 bin TL'den başlıyor.

Park Mavera 3 satılık ev fiyatları!

Toplam 723 daireden oluşan Park Mavera 3 satılık ev fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor.

Ceylan İnşaat Zer Göztepe satılık daire!

Toplam 675 daireden oluşan Ceylan İnşaat Zer Göztepe projesi Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Ceylan İnşaat Zer Göztepe satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Aris Grand Tower satılık ev fiyatları!

Toplam 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden oluşan Aris Grand Tower'da 2018 yılının Mayıs ayında yaşam başlayacak. Aris Grand Tower satılık ev fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Winlife Pendik satılık daire!

Konut ve ofislerden oluşan Hakyapı Winlife projesi 12 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. Winlife Pendik satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nuvo Dragos satılık daire fiyatları güncel!

Toplam 999 konuttan oluşan Nuvo Dragos satılık daire fiyatları güncel 440 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Motto İstanbul Güneşli satılık ev fiyatları!

Toplam 128 daire ve 12 dükkandan oluşan Motto İstanbul Güneşli satılık ev fiyatları 298 bin 13 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Lokum Evler Aydınlı satılık daire fiyatları 2017!

Toplam 722 daireden oluşan Tuzla Lokum Evler Aydınlı projesi sahile 8 dakika mesafede inşa ediliyor. İşte Lokum Evler Aydınlı satılık daire fiyatları 2017...

Sümela Evleri Trabzon satılık daire!

Toplam 170 adet daireden oluşan Sümela Evleri Trabzon satılık daire fiyatları 260 bin liradan başlayarak değişiyor. Sümela Evleri 10 blok şeklinde inşa ediliyor.

Zincirlikuyu Loca Gayrettepe satılık daire!

Zincirlikuyu Loca Gayrettepe satılık daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. 8 bağımsız bölümden oluşan Loca Gayrettepe projesi 500 metrekare arsa alanına sahip.

satılık Tavşan Adası Haberi

satılık Tavşan Adası

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinin 1 mil kuzeyinde bulunan bin dönüm büyüklüğündeki Tavşan (Mavriya) Adası, 22 milyon dolara satılıyor. Adanın şimdiki sahipleri Gülter Ünal ile damadı Barış Tansever, adanın rüzgâr potansiyeliyle birlikte bir cazibe merkezi oluşturduğunu iddia ederken. bir yandan da turizm yatırımı için imar almaya çalışıyorlar. 


DHA'nın haberine göre Bozcaada'nın en büyük bağcılarından olan Latif Aral. 1942 yılında halk arasında 'Eşek Adası' olarak da bilinen bin dönüm büyüklüğündeki Tavşan Adası ile 62 dönüm büyüklüğündeki Pırasa Adası ve 22 dönüm büyüklüğündeki Orak Adası'nı kızı Gülter Ünal'a verdi. Gülter Ünal. daha sonra bu adalardan Tavşan Adası'nm yarısını damadı Barış Tansever'e sattı. 120 dönümünün üzerinde bir deniz fenerinin de yer aldığı Tavşan Adası ilk olarak 2003 yılında satışa çıkarıldı. Dört yıl sonra da adanın...