23 / 04 / 2024

satılık yazlık fiyatları

satılık yazlık fiyatları

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Öngün, “Kiralık yazlığın ücretinin tamamını isteyenlere itibar etmeyin, ödemenizi banka üzerinden gerçekleştirin. Kiralık yazlığın fotoğrafı sizi aldatabilir, video görüntüsünü isteyin” dedi.

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi merakla araştırılıyor. Sinpaş Kızılbük, Marmaris'te yükseliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021!

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tiny house satılık fiyatları 2021!

Küçük ev akımı ABD'den sonra Türkiye'de de yaygınlaştı. Peki Tiny house satılık fiyatları 2021 ne kadar? Tiny House nasıl yapılır? Tiny House maliyeti nasıl hesaplanır? İşte tüm merak edilenler...

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Kartal AND Pastel Evleri satılık!

Toplam 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana gelen AND Pastel projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor. Kartal AND Pastel Evleri satılık fiyatları 501 bin TL'den başlıyor.

Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık!

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Tuzla Evliya Çelebi projesinde kişiye özel ödeme planı sağlanıyor. Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sur Yapı Topkapı Evleri satılık!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Sur Yapı Topkapı Evleri Kasım 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Sur Yapı Topkapı Evleri satılık fiyatları 489 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık!

Toplam 300 konut ve 5 adet ticari üniteden meydana gelen Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık fiyatları 454 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim.

MİNT Çağlayan Evleri satılık!

Mint Çağlayan projesi "Yeni Nesil Şehir Apartmanları" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan MİNT Çağlayan Evleri satılık fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

satılık yazlık fiyatları Haberi

satılık yazlık fiyatları

Yaz sıcaklarının kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde tatilini yazlık kiralayarak daha ucuza getirmek isteyenlerin dikkatli olması gerekiyor. 


Ramazan nedeniyle çok sayıda ailenin ertelediği tatil planları Temmuz’un ikinci dönemi ile Ağustos aylarında tatil yörelerinin yoğunlaşmasına neden oldu. Tatil için fazla bütçe ayıramayan aileler ile kalabalık ailelerin tercihleri ise genellikle sahil yörelerindeki kiralık yazlıklar oluyor. 

Son yıllarda bu durumu fırsata dönüştüren çok sayıda dolandırıcı ile karşılaştıklarını vurgulayan Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün “Sahte tatil organizasyonu yapan kötü niyetli şahıslar, sahte hac organizasyonu düzenleyenlerle benzer yöntemleri kullanıyorlar. Aynı yazlık ev birden çok aileye kiraya verilmiş olabiliyor” dedi.


Onur Öngün, tatil planlarının bozulmaması, zaten dar bütçe ayırdıkları tatilde dolandırıcıların kurbanı olmaması için öncelikle bu alanda ciddi çalışma yapan firmaların tercih edilmesi gerektiğini belirterek, alınması...