19 / 04 / 2024

satışa çıkarılan oteller

satışa çıkarılan oteller

Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satılığa çıkarılan tesislerin toplam değeri 8,7 milyar lirayı buluyor. En çok satılık otel Muğla'da bulunuyor.

İki şehirdeki imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı! İmarlı arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Hatay'da yer alan imarlı dört arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim alanı ve sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

A101'de Aldın Aldın kampanyası! Toshiba 65" Ultra HD Android Tv 17.499 TL'ye satışa çıkarılacak! A101 aktüel katalogu

A101'in 12 Ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Aldın Aldın kampanyası kapsamında satışa çıkarılan ürünlerin fiyatı belli oldu. İşte A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

İnegöl'de İcra Dairesi Tarafından Satışa Çıkarılan Daireler Fırsatını Kaçırmayın!

İnegöl ilçesinde bulunan ve icra dairesi tarafından satışa çıkarılan 133 m² daireler büyük ilgi görüyor. Eşsiz fırsatları kaçırmamak için mahcuzun ayrıntılı görsellerine ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden 2022/1515 TLMT. dosya numarasıyla ulaşabilirsiniz.

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı! Bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın!

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı... Milli Emlak tarafından bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın...

Tarihi Beylerbeyi Hamamı yeniden satışa çıkarıldı. İşte istenen rakam!

Daha önce 2014 yılında satışa çıkarılan ve o tarihte 11 milyon lira istenen tarihi Beylerbeyi Hamamı bir kez daha satışa çıkarıldı. O tarihte 8 hissedarı olan hamamın bugün 19 hissedarı bulunuyor ve istenilen para 48 milyon lira.

Ön satışa çıkarılan Altay Fon Token tükendi!

Süper Lig ekipleri arasında yer alan Altay-Icrypex iş birliğiyle üretilen ve 13 Eylül 2021 tarihinde ön satışa çıkarılmış olan 28 milyon 710 bin Altay Fan Token tükendi.

Elazığ'da 11 arsa satışa çıkarıldı!

Elazığ Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Satışa çıkarılan arsalar arasında iki adet çocuk parkı olması tepkilere neden oldu.

Koru Florya'da 5 katlı AVM ve 26 konut satışa çıkarıldı!

Koru Florya projesinde yer alan 5 katlı Alışveriş Merkezi ve 26 rezidans daire açık artırma usulü ile satışa çıkarıldı. Proje kapsamında satışa çıkarılan konutların fiyatları 2 milyon 665 bin TL'den başlıyor...

Bergama'da satışa çıkarılan tarım arazileri TBMM'de!

İzmir'in Bergama ilçesinde satışa çıkarılan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da satışa çıkarılan 600 yıllık kiliseye alıcı bulunamıyor!

Bursa'da 6 yıl önce 1 milyon dolara satışa çıkarılan Aziz Yuhanna (Saint John) kilisesine alıcı bulunamıyor. 600 yıllık bina, 6 senedir yeni sahibini bekliyor.

Eyüpsultan'da okul arazisi satışa çıkarıldı!

Eyüpsultan'da daha önce yıkılan Kemer Okulları'nın bulunduğu 210 bin 538 metrekarelik arazisi satışa çıkarıldı. Eyüpsultan Belediyesi söz konusu satış için meclisten yetki aldı. 

İtalya'da çılgın proje: Evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'da başkent Roma yakınlarındaki bir köyde evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan evler için, yeni ev sahiplerinin evlere restorasyon yapması şartı konuldu.

İzmir'de satışa çıkarılan araziler meclis gündeminde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından son 1 yılda İzmir'de satışa çıkarılan araziler meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

satışa çıkarılan oteller Haberi

satışa çıkarılan oteller

Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satılığa çıkarılan tesislerin toplam değeri 8,7 milyar lirayı buluyor. En çok satılık otel Muğla'da bulunuyor. Yıl sonuna kadar turistik tesislerin yüzde 15'inin el değiştirmesi bekleniyor. Gecen hafta Antalya'nın en lüks otellerinden 1,4 milyar dolara mal olan Mardan Palace, 360 milyon liraya el değiştirmişti. 


Zaman...