25 / 04 / 2024

Satori Marine Yat Kiralama Brokerlik iletişim

Satori Marine Yat Kiralama Brokerlik iletişim

Satori Marine Yat Kiralama Brokerlik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Aziz Canoğlu tarafından kuruldu.

Satori Marine Yat Kiralama Brokerlik Anonim Şirketi kuruldu!

Satori Marine Yat Kiralama Brokerlik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Aziz Canoğlu tarafından kuruldu.

Theone Marine Yatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Theone Marine Yatçılık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Erardağ tarafından kuruldu.

Girne Nurel Aqua Marine Residence ezber bozacak!

Nurel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Redif Nurel ile, şirketin en özel projesi Aqua Marine Residence'ı konuştuk.. Yatırımcılara müjdesi var..

Viaport Marine 5 Mart'ta görücüye çıkıyor!

Via Properties'in Tuzla'da 570 milyon lira yatırım ile hayata geçirdiği " Viaport Marine " projesi, 5 Mart 2014 Çarşamba günü Four Seasons Hotel'de görücüye çıkıyor...

DATİ, Regatta'yı Park Marine yapıyor!

DATİ, Regatta'yı 16 milyon dolarlık bir yatırımla 'Park Marine' adıyla yeni bir kimlikle canlandırıyor

Bilgili Holding yatırımlarını bu yıl hayata geçirecek

Akaretler'deki Sıraevler'i 75 milyon dolara restore edip geçen yıl hizmete açan Bilgili Holding, bu yıl içerisinde İstanbul'da yeni bir yatırıma başlayacak

Avrupalı yatırımcı İstanbul'da ofis arıyor

İstanbul'daki ofis ve alışveriş merkezi, plaza gibi ticari yapıların yüksek kira getirisi sağlaması Avrupalı yatırımcıların iştahını kabarttı.

Ode Yalıtım için kriz demek yatırım demek

Ode Yalıtım kısa bir süre önce 40 milyon dolarlık yatırımla Çorlu'da Türkiye ve Avrupa'nın ikinci büyük cam yünü üretim tesisini kurarak, krize rağmen bu yıl yüzde 60'lık büyüme hedefliyor

Demet Akalın parasını gayrimenkule yatırıyor

Konser başına 30 bin ile 50 bin dolar kazanan Demet Akalın, parasını gayrimenkule yatırıyor. Şarkıcı, ticaretten anlamadığını, borsaya güvenmediğini, o sebeple ev aldığını söylüyor.

Kalekim çalışanlarına yatırım yapıyor

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, ustalarına yaptığı 9 milyon TL değerindeki yatırımın ardından bayii çalışanları için de yeni projeler hayata geçiriyor.

Seba Royal Konakları'na Rus yatırımcıdan dava

`Seba Royal Konutları'ndan villa alan Rus yatırımcı Ekaterina Klopicheva, 1.5 milyon dolarlık villanın parkelerinin kabardığını ve sürekli elektriklerin kesildiğini söyleyerek 100 bin liralık dava açtı.

Yatırımın gözdesi yine gayrimenkul

Başkent'te yapılan "Ankaralı gayrimenkule nasıl bakıyor?" araştırması, vatandaşların yüzde 37,6'sının imkan ve şartlarının uygun olması halinde gayrimenkule yatırım yapacağı gerçeğini ortaya koydu.

Gaziantep'te krize inat yatırım

Sanayi ve ticarette model kent Gaziantep, krize rağmen yabancı yatırımcıları çekmeye devam ediyor.

Satori Marine Yat Kiralama Brokerlik iletişim Haberi

Satori Marine Yat Kiralama Brokerlik iletişim

Satori Marine Yat Kiralama Brokerlik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Aziz Canoğlu tarafından kuruldu.

Satori Marine Yat Kiralama Brokerlik Anonim Şirketi konusu:
1.Her türlü gemi, yat ve deniz araçlarının alım satımı, işletilmesi, kiralanması, kiraya verilmesi, ithali, ihracı ve ticareti ile bunların araç gereç ekipman ve yedek parçalarının imali, ithali, ihracı ve ticaretini yapmak. 2- Denizcilik sektörüyle ilgili her türlü makine, cihaz, ekipman, yedek parça ve malzemenin alım satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, ithalatı, ihracatı, Türkiye distribütörlüğü, acente ve temsilciliği ile her türlü ticaretini yapmak, 3- Gerek kendi ihtiyacı gerekse yerli ve yabancı şirketler için her tonajda gemi, yat, şilep ve her türlü deniz araçlarının yapımı, montajı, periyodik bakımı ve onarımını gerçekleştirmek ve bunlar için gerekli görülen yerlerde tersaneler, atölyeler, yüzer havuz, kızak...