20 / 04 / 2024

Savranoğlu Group karşıyaka oteli

Savranoğlu Group karşıyaka oteli

İzmir'in en köklü firmaları arasında yer alan Savranoğlu Group Karşıyaka'da gerçekleştirdiği 120 odalı otel yatırımı Best Western Premier ile turizmde belirgin bir oyuncu haline gelmeyi hedefliyor.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı yeniden dava sürecinde!

Karşıyaka Stadı’nda dava süreci tekrar başladı.  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kentte inşaatı süren statlarla ilgili olarak yaptığı açıklamalara tepki geldi.

Folkart'tan Karşıyaka Spor Kulübü'ne yanıt!

Karşıyaka Futbol Kulübü, Folkart Yapı ile imzalanan sözleşmeye rağmen HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın reklamının yer aldığı formayla maça çıktı. Folkart yönetimi olayla ilgili yanıt verdi.

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor'un sponsoru!

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor Kulübü'ne sponsor oldu. HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Şevket Pehlivan'ın 2017-18 sezonunda kulübe 3 milyon TL vermeyi taahhüt ettiği açıklandı.

Karşıyaka'nın en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

Türkiye’nin en yüksek katılımlarından birine sahip kent konseylerinden olan Karşıyaka Kent Konseyini, konseyin başkanı Selman Boyacıoğlu’ndan dinledik.

Karşıyaka tramvayında test sürüşleri başladı!

Hat imalatlarının yüzde 95'i tamamlanan Karşıyaka tramvayında test sürüşleri başladı. Mavişehir-Bostanlı arasındaki ilk seferin yolcuları İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmirli basın mensupları oldu.

Aziz Kocaoğlu'na Karşıyaka Stadı davası için çağrı!

Kocaoğlu’nu Karşıyaka stadı konusunda İzmirlileri yanılttığını ifade eden Doğan, “TOKİ ile yapılan protokol davasından değil, imarla ilgili Danıştay temyiz safhasında bulunan davanızdan feragat edin” dedi

Karşıyaka ve Göztepe statları için imar uygulamaları yapılmalı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka ve Göztepe'de mahkeme kararıyla inşaatları durdurulan statlar için geri çekmeleri gereken bir dava olmadığını belirterek, "Mahkeme kararına dönüşmemiş bir dava varsa, bu davayı çekmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Karşıyaka ve Konak tramvayının güzergahı netleşti!

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ihale öncesi ve inşaat sürecinde çeşitli revizyonlara uğrayan Karşıyaka ve Konak tramvayının son güzergahı açıkladı.

Ankara Karşıyaka Mezarlık Camii'nin yıkımı mecliste!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Karşıyaka Mezarlığı'nda 1971 yılında ibadete açılan 2 No’lu kapı girişindeki caminin neden yıkıldığını sordu.

Aziz Kocaoğlu'na Karşıyaka ve Göztepe statları için tepki geldi!

Karşıyaka ve Göztepe statlarının İzmir'i kurtarmayacağını dile getiren Başkan Kocaoğlu'na; kulüp başkanları siyasiler ve taraftarlar sert tepki gösterdi.

Savranoğlu, Best Western Premier Karşıyaka'yı açtı!

Deri, inşaat, turizm, perakende ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren grup, lüks segmentteki ikinci oteli olan 118 odalı Best Western Premier Karşıyaka’yı hizmete açtı. İşte ayrıntılar...

Savranoğlu Group karşıyaka oteli Haberi

Savranoğlu Group karşıyaka oteli

900'lü yılların başında Sadık Savranoğlu tarafından kurulan Savranoğlu Group şirketi; üretim, ihracat, istihdam rakamlarının büyüklüğü ve dünya pazarlarındaki rekabet gücüyle. Türkiye ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor. Ziraat, turizm, dericilik, inşaat ve perakende sektörlerinde uzun bir geçmişe ve itibara sahip olan Savranoğlu. yıllar içerisinde Türkiye'nin en büyük kuruluşları arasına adını yazdırmayı başararak, inşaat sektörünün de köklü markaları arasına girdi. 


Savranoğlu yarattığı marka değer ile konut sektöründe gerçekleştirdiği yap sat tarzıyla A Plus projelere imza atarken. Best Western Plus Hotel Konak'ın ardından Karşıyaka'da Best Western Premier yatırımı ile dev bir projeye daha imza atıyor. 


Bunun yanında kentin en güvenilir ve değerli bölgelerinde kaliteli yaşam alanları üreten şirket yatırımlarını kuşaktan kuşağa aktarıyor. Savranoğlu Group Mimar ve Proje Koordinatörü Murat Erman'la şirketin turizm ve inşaat...