19 / 04 / 2024

sayaç tamir ücreti

sayaç tamir ücreti

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri Tebliğ ile belirlendi. Belirlenen bu fiyatlar tamir, bakım ve ayar ücretleri oluyor. İşte su sayacı tamir ücretleri 2016..

Kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Bakan Dönmez resmen açıkladı!

Doğalgaz faturaları bu ay itibariyle ücretsiz olacak. Peki kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıkladı.

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ!

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31344 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016..

Elektrik sayaçları tamir ücretleri 2016!

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri tebliği; sayaçların tamir, bakım ve ayar ücretlerini kapsıyor. Peki, 2016 yılı tarifesine göre elektrik sayaçları tamir ücretleri 2016 ne kadar oldu?

Su sayacı tamir ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri Tebliğ ile belirlendi. Belirlenen bu fiyatlar tamir, bakım ve ayar ücretleri oluyor. İşte su sayacı tamir ücretleri 2016..

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri 2016..

Kira kontratı noter tasdik ücreti ne kadar?

Gayrimenkul kiralamalarında taraflar arasında belirli ve belirli olmayan bir süre için kira kontratı yapılabiliyor. Kira kontratı zorunlu olmamak ile birlikte noterde onaylatabiliyor. Peki, kira kontratı noter tasdik ücreti ne kadar?

Vergi mahkemesi avukatlık ücreti 2015!

Vergi mahkemesinde dava açan tarafların, dava ve avukatlık masraflarını da karşılaması gerekiyor. Peki, vergi mahkemesinde açılan davalar için avukata ne kadar ödenir? İşte vergi mahkemesi avukatlık ücreti 2015..

Konut satış sözleşmesi noter ücreti ne kadar?

Müteahhit firma ile tüketici arasında yapılan konut satış sözleşmelerinin geçerli olabilmesi için noterde hazırlanması gerekiyor. Peki, konut satış sözleşmesi noter ücreti ne kadar? Bu ücreti kim öder?

İpotek fek yazısı ücreti geri alınır mı?

Halen mevcut veya ileride açılacak kredilerin teminatını oluşturmak için, belirli bir taşınmazın teminat gösterilmesine ipotek deniyor. Konut üzerindeki ipotek kredinin ödenmesi ile kaldırılıyor. Peki, ipotek fek yazısı ücreti geri alınır mı?

Kira kontratı avukatlık ücreti 2015!

Kira kontratı kimi zaman bir avukat yardımı ile de hazırlanabiliyor. Bu hizmetten dolayı avukata belli oranlarda ödeme yapılıyor. Peki, kira kontratı avukatlık ücreti 2015 ne kadar?

İskan alma ücreti 2015!

İskan belgesi, inşaat çalışmaları tamamlanan bir yapıda oturumun yasal olarak başlaması için alınan izin oluyor. İskan belgesi nasıl alınır? İskan alma ücreti 2015 ne kadar?

Sinop'ta tarihi saat kulesi tamir edildi!

SİNOP'TA yaklaşık 8 aydır çalışmayan şehrin sembollerinden olan saat kulesi, tamir edildi. 1939 yılında dönemin belediye başkanlığı tarafından yaptırılan tarihi saat kulesi, 8 ay önce arıza yapmıştı.

sayaç tamir ücreti Haberi

sayaç tamir ücreti

Su sayacı tamir ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri Tebliğ ile belirlendi. Belirlenen bu fiyatlar tamir, bakım ve ayar ücretleri oluyor.


Muayenesi sonucunda reddedilen sayaçlar için hiçbir ücret talep edilmiyor. Peki, tebliğ gereğince su sayacının tamiri için ne kadar ücret ödemesi yapılır? Su sayacı tamir ücretleri 2016 ne kadar?


Su sayacı tamir ücretleri 2016:

- Sayaçların iç ve dış temizliliği ile yağlanmalarını gerektiren, ancak parça değiştirmesini gerektirmeyen tamirleri için

Anma debisi 10 m3/h e kadar olan sayaçklar; 8,8 TL

Anma debisi 10 m3/h e kadar olan sayaçlar; 12,4 TL


- Parça değiştirilmesini gerektiren hallerde, parça bedeline ilaveren parçanın değiştirilmesi için işçilik ücreti olarak

Anma debisi 10 m3/h e kadar olan sayaçklar; 3,9 TL

Anma debisi 10 m3/h e kadar olan...