19 / 04 / 2024

sayısal sonuçları

sayısal sonuçları

Milyonlarca vatandaşın bir umut ışığı olarak şansını denemeye devam ettiği Milli Piyango’da Bu akşam gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı. Rakamlar Milli Piyango’nun YouTube kanalında yapılan canlı yayında çekildi.

Anket sonuçları açıklandı! Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu yarışı sürüyor...

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim öncesinde anket şirketleri tarafından çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk anket sonuçları açıklanmıştı. Buna göre, İstanbul'dan gelen yeni anket sonuçları ise görenleri şaşkına çevirdi. Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?

EYT başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte son gelişmeler!

​​​​​​​8 Ekim 1999 öncesi sigortalı olan ve prim gün sayısını dolduran kişiler EYT'li olmaya hak kazanmıştı. Peki, EYT başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak? EYT başvuruları sonuçlandı mı? İşte detaylar...

Kazananlar belli oldu! İşte çılgın loto sonuçları…

Milyonlarca vatandaşın bir umut ışığı olarak şansını denemeye devam ettiği Milli Piyango’da Bu akşam gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı. Rakamlar Milli Piyango’nun YouTube kanalında yapılan canlı yayında çekildi.

KPSS 2022/3 tercih sonuçları açıklandı mı? Ulaştırma Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS 2022/3 tercih sonuçları için geri sayım başladı. 2 Mart 2022 Çarşamba günü itibarıyla sona eren tercih işlemlerinin ardından KPSS 2022/3 tercih sonuçlarının açıklanması için gözler ÖSYM’de olacak.

Halk GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 31 Mart 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları tescil edilmiş olup, tescil ilanı 29 Nisan 2021 10319 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

6360 sayılı Kanun'un uygulamasının sonuçları mecliste!

6360 sayılı Kanun'un uygulamasının sonuçları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi!

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi haberimizde yer alıyor. Projeyle birlikte yeşil alan ve sosyal tesislerin sayısı da artırılacak.

Konkordatonun vergisel sonuçları!

Ekonomide yaşanan olumsuz gelişmeler kadar, 7101'sayılı Kanunla iflasın ertelenmesi müessesesinin kaldırılması da ilan edilen konkordato sayısının artmasında önemli bir etkiye sahip. Bu hafta, yaşanan konkordatoların vergisel sonuçlarını analiz ettik.

Kayaşehir 140 Konut kura sonuçları 23.07.2018!

5819 Sayılı Kanun ile Konut Alma Hakkı Bekleyenler için İstanbul Kayaşehir 140 adet konut satışı yapılacak. Kura çekimi 23 Temmuz'da gerçekleşecek, kura sonuçları açıklandıktan sonra burada yer alacak..

TOKİ Doğukışla Vadisi kura sonuçları 2016!

166 adet daireden oluşan TOKİ Doğukışla Vadisi projesinde konut alma ve konut belirleme kurası için geri sayım başladı. TOKİ Doğukışla Vadisi kura sonuçları 2016.

Kırşehir Kaman TOKİ kura çekilişi sonuçları!

Toplamda 106 adet daire orta gelir grubu için satışa çıkarıldığı projede başvurular konut sayısından az olmadı durumunda kura çekilişi yapılmayacak. İşte Kırşehir Kaman TOKİ kura çekilişi sonuçları...

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları açıklandı. Projedeki normal 2+1 dairelerin kura sonuçları 31 Mayıs 2016 Salı günü saat 12:30’da açıklanacak.

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura sonuçları 2014!

TOKİ tarafından Niğde Çamardı Bademdere projesi kapsamında hayata geçirilen 100 konutun hak sahiplerinin belirleneceği TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura sonuçları 26 Ağustos 2014 Salı günü (bugün) saat 11:00’ da belli oluyor...

sayısal sonuçları Haberi

sayısal sonuçları

Milli Piyango TV YouTube kanalından yayınlanan çekiliş sonuçları saat 21.30’da gerçekleşti. Canlı olarak yayınlanan çekilişte kazanan numaralar ise şöyleydi; 

46, 79, 81, 82, 83, 88, 52(Joker) ve 85 (SüperStar)

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30’da yapılıyor.
 

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasında 6 tanesi seçilerek kolon oluşturmana dayalı bir oyundur. Seçilen kolonlarında en az 2 ya da en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsiniz.

Çılgın Sayısal oynamak için, gerek www.millipiyangonline.com gerek ise Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon yapabilirsiniz. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden de Çılgın Sayısal Loto kuponunu doldurarak, oyun...