19 / 04 / 2024

SBK Holding 2015 yatırımları

SBK Holding 2015 yatırımları

SBK Holding, 1 milyon dolara satın aldığı bukombin.com ’a 50 milyon dolar yatırım yapacak. SBK Holding, bukombin.com ile ilk hamlesini yaptı.

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Avusturya’da tutuklu bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sırlarıyla birlikte ABD'ye iade edildi

Türkiye'de kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın iadesini Türkiye de Avusturya'dan talep etmişti.

Beylerbeyi'ndeki tarihi yalı açık artırmayla satışa sunuldu!

SBK Holding'in iştiraklerinden olan ve borç yapılandırması yapan şirketi Mega Varlık'ın hala merkez ofis olarak kullandığı yalı satılıyor. Yalı için 60 milyon TL başlangıç bedeli belirlendi.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Aziz Yıldırım'a haciz şoku!

Aziz Yıldırım'a ait 3 şirket hakkında haciz kararı aldındı. SBK Holding'in başlattığı icra işlemleri anlaşmalar sonucunda durduruldu.

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Cumhur Bilgili, Kibar Holding Risk Yönetimi Direktörü oldu!

Kibar Holding bünyesinde yeni kurulan Risk Yönetimi Direktörlüğü’ne Dr. Cumhur Bilgili getirildi. Bilgili, 2014 yılında “Yılın Risk Profesyoneli” ve 2015 yılında ‘Yılın İş Sürekliliği Stratejisi’ büyük ödüllerine sahip.

SBK Holding'den 950 milyon dolarlık sağlık yatırımı!

SBK Holding A.Ş, ABD’li Washakie Renewable Energy Group Türkiye'de 950 milyon dolarlık fonu sağlık, finansal hizmetler ve turizm alanında kullanacak.Toplam 950 milyon dolarlık yatırımın 450 milyon dolarlık kısmı finans, sağlık ve turizm sektörüne akacak.

Ali Kibar: 400 milyon dolarlık arsamız var!

Türkiye’nin en çok ihracat yapan 4’üncü şirketi olan Kibar Holding, 2015’te 23 milyar lira olan cirosunu 2023 yılında 50 milyar liraya çıkarmayı hedefliyor. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Türkiye’nin yatırım atağına geçmesi gerektiğini söyledi.

3S Kale Holding'in basın toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan 2015 yılında kurulmuş olan 3S Kale Holding A.Ş.'nin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

İhlas Holding 2015 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

İhlas Holding bugün Bahçelievler'deki İhlas Plaza'da gerçekleştirilen 2015 yılı olağan genel kurul toplantısına ait; toplantı tutanağı, hazır bulunanlar listesi ve kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Akfen Holding 2015 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Akfen Holding, 2015 yılı genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı. Toplantıda 2015 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, oybirliği ile onaylandı. İşte genel kurulda alınan kararlar ve görüşülen kararlar...

SBK Holding 2015 yatırımları Haberi

SBK Holding 2015 yatırımları

SBK Holding, 1 milyon dolara satın aldığı bukombin.com’a 50 milyon dolar yatırım yapacak. Geçtiğimiz aylarda İngiliz fonu AIM’in Türkiye'ye yatıracağı 600 milyon doları yönetmek için anlaşan SBK Holding, bukombin.com ile ilk hamlesini yaptı. Mali krize giren şirketler satın almasıyla tanınan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, bu kez bir internet yatırımına el attı. Sitenin anlaşmalı olduğu yüksek takipçili bir sosyal medya hesabından yapılan bir saç modeli paylaşımı ardından aynı gün içinde aynı kuaföre aynı istekle 17 kişinin geldiğini gören Baran Korkmaz, siteyi satın alıp yatırım yapmaya karar verdi. 


Farklı giyim markalarının ürünlerinin bir araya getirerek ziyaretçilerin kıyafet kombinleri oluşturup satın almasına imkan sağlayan sitenin üzerinden geçen aylık ticaret hacmi 40 milyon TL düzeyinde bulunuyor. Bu rakamı 3 katına...