27 / 04 / 2024

seba inşaat otel

seba inşaat otel

Seba İnşaat, Bodrum Gündoğan’ın eşsiz koyu Küçükbük’te yer alan Gliss Otel’in yüzde 50 hissesini satın aldı. Seba İnşaat, 5 milyon dolarlık yenileme yatırımı ile önümüzdeki yaz farklı bir konseple oteli yeniden hizmete açacak.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

Otel metrekare inşaat maliyeti 2021!

2021 yılında alışveriş merkezi inşaatlarında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri 1 Eylül 2020 tarihinde belli oldu. İşte otel metrekare inşaat maliyeti 2021...

Karadağ'da otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngörüyoruz!

Karadağ ve Türkiye arasında önemli fırsatlar gördüğünü belirten Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Karadağ İş Konseyi Başkanı Naser Alim özellikle de turizm, tarım ile otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngördüklerini dile getirdi.

Ordu'da otel inşaatında çökme meydana geldi!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu'da otel inşaatında yaşanan çökmede yaralanan işçileri hastanede ziyaret etti.

Malezya'da eğik mimarili otel inşaatı paniğe neden oldu!

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da inşaat halindeki bir otel binası, eğik mimarisinden dolayı paniğe neden oldu.

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

seba inşaat otel Haberi

seba inşaat otel

Bu yıl 21’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Seba İnşaat, 1995 yılından beri faal olarak inşaat sektöründe projeler gerçekleştirmekte. 21 yıl içinde İstanbul ve Bodrum’da iki binden fazla konut, binlerce metrekare ofis alanı, iş merkezleri, oteller ve sinema projelerine imza atan şirket, bugüne kadar toplamda yüze yakın proje ve yaklaşık 1 milyon metrekare inşaatı tamamlayarak teslim etti.


Turizm alanındaki yatımları ile dikkat çeken Seba İnşaat’ın, Bursa Uludağ’da 124 yataklı Zone 2 adında bir oteli bulunuyor. Şirket, buna ilave olarak, şu anda İstanbul Dolapdere’de 264 yatak kapasiteli ve Karaköy’de 150 yatak kapasiteli iki otelin inşasına devam ediyor. Seba İnşaat,  şu şıralar turizm alanda yeni bir yatıma daha imza atarak, Bodrum Gündoğan’ın eşsiz koyu Küçükbük’te yer alan, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği’nin(KAGİDER) geçmiş dönem başkanı...