19 / 04 / 2024

Sefa Çelik sinpaş

Sefa Çelik sinpaş

Sinpaş Yapı, İstanbul’un kentsel dönüşümünde aktif rol oynamak için kolları sıvadı. Sefa Çelik, "4 bin hane sahibiyle aktif görüşme halindeyiz. Bu işe iddialı giriyoruz” diye konuştu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Sinpaş Yapı’da faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı 8 yılda yüzde 850 arttı!

Sinpaş, 2021 yılında hayata geçirdiği Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı genişletiyor. Şube sayısını 2023 sonuna kadar 70’e çıkacaklarını ifade eden Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Faizsiz finansmanı seçenlerin sayısı son sekiz yılda yüzde 850 arttı" şeklinde konuştu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Devremülk pazarı büyüyor!

Kızılbük GYO Genel Müdürü ve Y.K.Ü.  Mahmut Sefa Çelik 2020-2027 yılları arasında devremülk pazarının  her sene yüzde 3.5 seviyesinde büyümesi bekleniyor. 

Kızılbük GYO halka arz ediliyor!

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı gerçekleştirildi. Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, toplantıda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çelik, Sinpaş Kızılbük Devremülk projesine ilişkin de konuştu...

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Ersin Çalık, Servet GYO Genel Müdürü oldu!

Servet GYO'nun Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Mahmut Sefa Çelik'in, Sinpaş Grubu'nun yeni yatırımlarında yer almak üzere ayrılmasının kabul edilmesine, yeni göreve Ersin Çalık'ın atanmasına karar verildi. 

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Mehmet Çelik kimdir? 

Sinpaş GYO’nun Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik kimdir? Mehmet Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Çelik'in biyografisi...

Seslikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seslikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Seslikaya tarafından kuruldu.

Sefa Çelik sinpaş Haberi

Sefa Çelik sinpaş


Sinpaş Grubu şirketlerinden Sinpaş Yapı, İstanbul’daki kentsel dönüşüşüm hareketine kayıtsız kalmadı. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, sağlam bir ekiple kentsel dönüşüme iddialı giriş yapacaklarını belirterek, 2-2.5 yıllık çalışma sonunda geldikleri noktayı şöyle anlattı: Şu anda 5 ayrı lokasyon için 4 bin hane sahibiyle aktif görüşme halindeyiz. Acıbadem, Üsküdar, Çakmak, Yeni Sahra ve Fikirtepe ilgilendiğimiz bölgeler. Orta vadede kentsel dönüşüme yapacağımız yatırımın 3 milyar lirayı aşacağını tahmin ediyoruz.”  


DENİZLİ’YE 3 BİN KONUT 


Başladıkları bir diğer projenin de Denizli’de olduğu bilgisini veren Çelik, Denizli’de yapılmamış büyüklükte bir karma projeye imza atacaklarını ifade etti. Çelik, “3 bin konut, bir alışveriş merkezi, temalı çocuk oyun alanından oluşacak projenin içinde bir de köylünün meyve sebzesini satabileceği organik...