18 / 04 / 2024

Şehir Hatları yaz tarifesi

Şehir Hatları yaz tarifesi

Şehir Hatları, kış tarifesine geçiyor. Yeni eğitim öğretim yılının ilk günü olan 15 Eylül'de başlayacak olan kış tarifesi, 31 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerli olacak.

İstanbul’da şehir hatları yaz tarifesi başladı! Yeni tarifeye bakmadan yola çıkmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketleri arasında yer alan Şehir Hatları’nın kış tarifesi sona erdi. 19 Haziran-17 Eylül tarihleri arasında uygulanacak yaz tarifesinde günlük ortalama sefer sayısı, geçtiğimiz yıla göre yüzde 32 oranında artırıldı.

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak? 

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak sorularının yanıtları İstanbullular tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? 

İstanbulkart kullananlar dikkat! İBB indirim yaptı

İstanbul'da yaşayan ve her gün İstanbulkart kullananlar için İBB bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya 1 ay sürecek. İşte marmaray, metrobüs, metro, fünikiler, teleferik, tramvay, Şehir Hatları, Turyol'da kullanabileceğiniz ücretsiz toplu taşım indirim hakkı.

2022 Ramazan Bayramı’nda metrobüs, otobüs, metro, köprü ve otoyollar ücretsiz mi? 

Ramazan Bayramı ziyaretlerinde marmaray, şehir hatları vapurları, metro, metrobüs, otobüs (İETT) ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarının çalışma durumu belli oldu. Bayram tatilinde toplu taşıma, köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı, bedava mı? 

İstanbullular dikkat! O metro hatları yaz aylarında açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'daki metro hatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Adil Karaismailoğlu'nun konuyla ilgili o açıklamaları...

Sülün Osman’ın hikayesi kimseye ders olmadı!

Sülün Osman, Türkiye'nin en ünlü dolandırıcısıydı. Galata Köprüsü'nü, Şehir Hatları Vapurları'nı, Saat Kulesi'ni bile sattı ya da kiraladı. Sülün Osman'ın hikayesi kimseye ders olmadı...

Dolandırıcılar ‘Sülün Osman’ı geride bıraktı!

Her gün yeni yöntemler icat eden dolandırıcılar, 1950’li yıllarda Galata Kulesi, tramvay ve şehir hatları vapuru gibi sıra dışı ‘mal’ları satan Sülün Osman’ı geride bıraktı.

Karaköy'ün yeni iskelesi yakında açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Karaköy'ün i yakında hizmete sunacak. İBB, şehir hatlarının yeni akıllı yüzer iskelesini yakında hizmete alacak.

3. İstanbul Başakşehir'de yaz kampanyası! 31 Ağustos'a kadar!

3. İstanbul Başakşehir'de yaz kampanyası 31 Ağustos'a kadar devam ediyor. 3.İstanbul Evleri'nde 60 ay sıfır faiz taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor!

Bahçeşehir’in gerçek kimliğine uygun az katlı, yeşille iç içe konseptiyle öne çıkan Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor. Eston Şehir Mahallem’de anında yüzde 15 indirim ve yüzde 0.70 faizle 60 aya kadar vade imkânı sunuluyor.

Antalya Kumluca’da 7 mahalle birbirine bağlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaz kış demeden Antalya kırsalında yol çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kumluca’da 7 mahalleyi birbirine bağlayan bağlantı yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Eston Şehir Mahallem'de yaşam bu yaz başlıyor!

Bahçeşehir’de az katlı, yeşille iç içe konseptiyle öne çıkan Eston Şehir Mahallem projesinde hayat bu yaz başlıyor. Eston Şehir Mahallem’de yüzde 15 indirim ve yüzde 0.70 faizle 60 aya kadar vade imkânı sunuluyor

Şehir Hatları yaz tarifesi Haberi

Şehir Hatları yaz tarifesi

Şehir Hatları, 15 Eylül Pazartesi günü kış tarifesine geçecek. 


Konuya ilişkin açıklamaya göre, yeni eğitim-öğretim yılının ilk günüyle başlayacak Şehir Hatları'nın kış tarifesi, 15 Eylül 2014-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerli olacak. 


Kadıköy'den Sarıyer'e sabah ve akşam saatlerinde tarifeli yeni bir sefer başlatan Şehir Hatları, Boğaziçi, Adalar, Haliç seferlerini ve Boğaz turlarını kış sezonuna göre düzenledi. 


Yoğun geçen yaz sezonunun ardından periyodik bakımları ve havuzlama işlemleri yapılan vapurlar, "Kısa Boğaz" turlarını kış tarifesinde de sürdürecek. Seferler, 2 Kasım 2014'e kadar her gün, 3 Kasım 2014 ile 1 Mart 2015 tarihleri arasında ise hafta sonu ve tatil günleri 14.30'da...