28 / 03 / 2024

Şehri Bahar 2 Evleri

Şehri Bahar 2 Evleri

Rize'nin Gündoğdu beldesinde yerinden hareket eden ve yuvarlanıp evlere zarar vermemesi için çelik halatlarla ağaca bağlanan kaya, aradan geçen 9 güne rağmen kırılamadı

Rize'de ağır hasarlı evler yıkıldı!

Rize ´nin Gündoğdu beldesinde meydana gelen heyelanda ağır hasar gören bir bina, iş makinelerinin yardımıyla yıkıldı

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Monster Notebook'tan yüksek performanslı bilgisayar arayışındakilere Özel 2.000 TL'ye varan Bahar İndirimi!

Monster Notebook, bahar kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Abra ve Tulpar modellerinde sepette 2.000 TL’ye varan indirim başladı.

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

EPDK'dan deprem bölgesini ilgilendiren akaryakıt açıklaması

10 ayrı şehri etkileyen 2 büyük depremin yaşandığı bölgede geceyi arabalarında geçirecek vatandaşlara yönelik akaryakıt indirimi çağrısı yapıldı. EPDK'dan yapılan açıklamada ise akaryakıt ile ilgili kısıtların kaldırıldığı bildirildi.

Rossmann’da bahar temizliği! Tüm temizlik ürünlerinde %50 indirim ve 3 al 2 öde fırsatı!

Rossmann Marketleri ‘Bahar Temizliği’ kampanyasıyla tüm temizlik ürünlerinde avantajlı fiyatlar sunuyor. Rossmann 9-29 Mayıs tarihleri arasında aynı markalı temizlik ürünleri alımında 2.si %50 indirimli. Ayrıca çöp ve buzdolabı poşetlerinde, temizlik malzemelerinde 3 AL 2 ÖDE kampanyası var. 

Suzuki Swift'e yüzde 0.99 faizli kredi avantajı! İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Suzuki'nin şüphesiz en beğenilen araçlarından biri olan Suzuki Swift'e 0.99 faiz kampanyası ile bahar geldi! Peki, Suzuki Swify fiyatları ne oldu? İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans geliyor! Yeni proje! 

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul Bahar Rezidans için düğmeye bastı. Deniz İstanbul projesinin yeni etabı olan Bahar Rezidans'ta konut fiyatları peşin ödemelerde 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

İstanbul Esenler'de 2 bin konut Temmuz'da teslim!

Türkiye’nin ilk Akıllı ve Güvenli Şehri Esenler’de inşaatı biten 2 bin 108 konut Temmuz ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

Ali Bahar: Yeni OSB yönetmeliği yatırımcıyı rahatlatacak!

Yeniden düzenlenerek sadeleştirilen Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği, 2 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, yeni yönetmeliğin sanayicileri rahatlattığını dile getirdi.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Banu Evleri Ispartakule 2'de bahar kampanyası!

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde bahar kampanyası başladı. Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ‘48 bin TL peşin, 2018’de taşın’ kampanyasının kapsamı genişletildi. 

Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal projesi 2 blokta 176 konut ve 4 villadan meydana geliyor. Fiyatların 294 bin 600 TL'den başladığı proje Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı imzasını taşıyor. Peki Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Bahar 2 Evleri Haberi

Şehri Bahar 2 Evleri

 

Beldenin Dağınıksu Mahallesi'nde bulunan kaya, yaklaşık 3 hafta önce bulunduğu yerden birkaç santimetre hareket etmiş, durumdan tedirgin olan mahalle sakinlerinin Gündoğdu Belediyesine müracaat etmesi üzerine belediye ekiplerince yapılan incelemede, yuvarlanması halinde önünde bulunan 3 evi yıkabileceği belirlenen kayanın kırılması kararlaştırılmıştı.    Çevre il ve ilçe belediyelerinin imkanlarıyla kayanın kırılamayacağı anlaşılınca İstanbul'dan çelik çivi sipariş edilmiş, yaklaşık 400 ton ağırlığında olduğu tahmin edilen kaya, tekrar hareket etmemesi için çelik halatlarla yakındaki bir ağaca bağlanmıştı.    İstanbul'dan sipariş edilen çelik çivilerin gelmesinin ardından kırılmasına başlanan kaya, çok sert olması nedeniyle aradan geçen 9 güne rağmen kırılamadı. Kayanın bu şekilde kırılmasının çok fazla zaman alabileceğini düşünen belediye ekipleri, içine açılacak deliğe yerleştirilecek özel bir toz sayesinde kayayı yumuşatmayı ve kırma işleminin daha kısa sürede tamamlanmasını planladı.    Belediye,...