27 / 04 / 2024

şehri bahar daire fiyatları

şehri bahar daire fiyatları

Şehr-i Bahar Bağcılar 'da güncel fiyatlar 275 bin liradan başlangıç gösteriyor, projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor...

Şehr-i Bahar Bağcılar 'da 477 bin liraya 3+1! Aralık'ta teslim!

Poyak İnşaat Şehr-i Bahar 'da fiyatlar 270 bin liradan başlıyor, projede 92 konut 5 ticari ünite bulunuyor

Poyak Yapı Şehr-i Bahar'da 330 bin liraya 3 oda 1 salon!

Poyak İnşaat Bağcılar Şehr-i Bahar'da fiyatlar 268 bin liradan başlıyor, proje kapsamında yer alan konutlara sahip olmak isteyenler firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor

Ondörtüç Pendik Projesi'nde bahar kampanyası!

İnsay Yapı, 'Ondörtüç Pendik' projesinde bahar kampanyasını başlattı. Konut almak isteyenlere liste satış fiyatı üzerinden peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı sunulan projede daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. 

Moment İstanbul'da bahar kampanyası 2018!

Bahar kampanyasının başladığı Moment İstanbul projesinde 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede 731 daire ile 12 dükkan yer alıyor...

Park Residences Cadde 2017 bahar kampanyası!

Park Residences Cadde projesinde beş yıl sıfır faizle ödeme yapılabilen 'Bahar Kampanyası' uygulanıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Oryapark İstanbul'da sadece 38 daire için ödeme kampanyası!

Oryapark İstanbul Baharın gelişini fırsatlarla kutlayacak bir kampanya hazırladı. Ümraniye'de yer alan Oryapark İstanbul projesinde 38 adet daire için peşinde 13 indirim fırsatı sunuluyor...

Konya Bahar Evleri'nin örnek dairesi hazır!

Teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması planlanan Konya Bahar Evleri'nin örnek dairesi hazır. Projede toplam 334 daire bulunuyor.

Sur Yapı İlk Bahar projesi nerede?

Daire alanlarının 51 ile 293 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Sur Yapı İlkbahar ‘da daire fiyatları 184 bin TL’den başlıyor.Peki Sur Yapı İlk Bahar projesi nerede?

Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Selenium Ataköy’deki son 30 daire, yatırımcılarını bekliyor. Selenium Ataköy projesi; ihtiyaca uygun daire tipleri, sahip olduğu sosyal imkânları ve avantajlı lokasyonu ile şehri ve doğayı bir araya getiren bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Concord İstanbul'da bahar kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'deki Concord İstanbul'un ikinci etap satışlarında bahar kampanyası başlattı. Haziran ayına kadar sürecek kampanya kapsamında 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans daireler yer alıyor.

Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı!

TEKNİK Yapı ruhsatını aldığı ve kat irtifakını kurduğu Fikirtepe’deki dönüşüm projesi Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Concord İstanbul’un toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan rezidans daireleri satışa çıktı.

Sinpaş Liva Turkuaz Sutlanbeyli'de yüzde 15 erken bahar indirimi!

SINPAŞ Yapı Sultanbeyli'de yükselen Liva Turkuaz projesinde daire sahibi olmak isteyenler için yüzde 15 erken bahar indirimi kampanyası başladı. Projede 2+1 daireler, 447 bin lira yerine 380 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor..

Nurol Park bahar fırsatı için son gün 4 Mayıs!

Satış süreci devam eden Nurol Park bahar fırsatı için son gün 4 Mayıs. Daire fiyatlarının 381 bin TL'den başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.

Toya Moda’da daire fiyatları 225 bin TL'den başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından gerçekleştirilen Toya Moda, ev sahibi olmak isteyenlere bahar aylarına özel kampanyası ile peşinatsız daire sahibi olma imkanı sunuyor.

şehri bahar daire fiyatları Haberi

şehri bahar daire fiyatları


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar 'da Poyak İnşaat imzası ile yaşama geçirilen Şehr-i Bahar projesinde yer alan konutların satışları sürüyor.


Bağcılar Şehri Bahar 'da yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projeden banka kredisiyle ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor.


Eylül 2013 'te sahiplerine teslim edilecek olan Şehr-i Bahar Evleri 'nde 2+1 daireler 111 metrekare ile 116 metrekare arasında, 3+1 daireler ise 137 metrekare ile 150 metrekare arasında tasarlandı.


Şehr-i Bahar fiyatları:

2+1 daireler 275 bin liradan;

3+1 daireler 350 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


92 konut ve 5 ticari ünitenin yer aldığı Şehr-i Bahar 'da; çocuk oyun alanları, spor merkezi, süs havuzları, sauna, açık ve kapalı otopark bulunuyor.


Telefon: 0212 550 03 60   

Web adresi:...