29 / 03 / 2024

seka arazisi

seka arazisi

Bornova Ağaçlı Yol bölgesindeki kamu arazilerinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışı sürecine bir yenisi daha eklendi. Eski SEKA fabrikasının bulunduğu 3 bin 663 metrekarelik arazinin satış ihalesine sekiz firma teklif verdi.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatına sıkı takip!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, SEKA arazisi üzerinde inşaatı süren Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını inceledi.

Giresun SEKA arazisindeki TOKİ inşaatı mühürlendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "SEKA arazisi üzerinde yapılan TOKİ inşaatını mühürledik. Belediyeye 28 dönüm yer terk ettiler. Bu arsa benim değil sizlerin" dedi.

Eski Seka fabrikası Kocaeli Bilim Merkezi oldu!

Türkiye’nin ilk kağıt fabrikası SEKA, endüstriyel dönüşüm projesiyle yeniden tasarlandı, Kocaeli Bilim Merkezi oldu. Alanın restorasyonunu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaptı. Restorasyon için 30 milyon lira harcadı.

Eski SEKA fabrikası Kocaeli Bilim Merkezi oldu!

Türkiye’nin ilk kağıt fabrikası SEKA, endüstriyel dönüşüm projesiyle yeniden tasarlandı, Kocaeli Bilim Merkezi oldu. Alanın restorasyonunu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaptı. Restorasyon için 30 milyon lira harcadı

27.8 milyon dekar tarım arazisi yok oldu!

2011'de 348 bin 124 hektar tarım arazisi konut, sanayi ve madencilik için heba edildi. 2004-2013 yıllarında 27.8 milyon dekar tarım arazisi yok oldu.

Aziz Yıldırım'dan Kenan Evren Lisesi arazisi açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile devri konusunda sorun yaşadıkları Kenan Evren Lisesi arazisi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bursa Acemler Merkez Komutanlığı arazisi SİT kapsamından çıkıyor!

Binası çürüyen Çekirge Devlet Hastanesi'ne yeni adres olarak gösterilen Acemler'deki Merkez Komutanlığı'nın arazisi SİT kapsamından çıkarılıyor. SİT statüsünün kaldırılmasına yönelik değişiklik, askıya çıktı.

Kenan Şahin: 50'ye yakın okul arazisi hazırladık!

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul müdürleri ile bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, teknik açıdan okullara desteklerinin devam ettiğini belirterek, ilçede 50’ye yakın yeni okul arazisi hazırlandığını söyledi.

Sakarya Hal arazisi satış ihalesi canlı yayınlanacak!

“Erenler sınırları içerisinde yer alan hal arazisi 16 Nisan Perşembe günü satışa çıkarılacak. Yaklaşık 30 Milyon TL tahmini bedelle, kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek ihale, saat 14.30’da başlayacak.

Sakarya Hal Arazisi 16 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

30 dönümlük hal arazisi için 16 Nisan Perşembe günü ihaleye çıkılacak. Kamuoyuna duyurulduğu gibi 30 Milyon TL’lik tahmini bedelle gerçekleştirilecek ihalenin ardından yeni hal binası yapım süreci ile ilgili gerekli çalışmalara başlanacak.

Erbaa Park Vadi arazisi belediyeye tahsis edildi!

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım’ın girişimler sonucu Hazineye ait toplam 424 bin 344 metrekarelik Park Vadi’nin arazisi rekreasyon alanı olarak düzenlenerek kullanılması amacıyla belediyeye tahsis edildi.

1990 yılında İTÜ'nün arazisi yağmalanmış!

1990 yılında İTÜ'nün 1 milyon 500 bin metrekarelik arazisi gecekondu işgali altında kalmış. Küçükarmutlu'yu da içine alarak, Baltalimanı'na kadar uzanan üniversiteye ait arazide gecekondu mahallesi oluşmuş.

Emlak Konut İstinye arazisi ihalesini kim kazandı?

Emirgan Korusu’na komşu İstinye arazisi, fiyatıyla da konuşulacak. Tahincioğlu, 1.8 milyar lirasını Emlak GYO’ya vermek şartıyla 3.6 milyar lira gelir taahhüt ederek ihaleyi kazandı.

seka arazisi Haberi

seka arazisi


Tartışmalara neden olan Bornova Ağaçlı Yol bölgesindeki kamu arazilerinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışı sürecine bir yenisi daha eklendi. Eski SEKA fabrikasının bulunduğu 3 bin 663 metrekarelik arazinin satış ihalesine sekiz firma teklif verdi. 


8 kat imar imar planında Kentsel Çalışma Alanı olan arazide sekiz kat imar hakkı yeralıyor. Satış ilanında, bölgenin ticari hareketliliği ve ulaşım kolaylığı vurgulanarak, iş merkezleri için tercih edilen mekanların başında olduğu ifadeleri yeraldı. 


Alanda ticari yapılaşmaya izin var. 


Posta...