25 / 04 / 2024

Selçuk Ecza Genel Müdürlük

Selçuk Ecza Genel Müdürlük

Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM gayrimenkul fuarından Türk firmaları ödüllerle döndü. Tabanlıoğlu Mimarlık Selçuk Ecza Genel Müdürlük projesiyle ‘En İyi Ofis Yapısı’ dalında ödül kazandı.

Selçuk Ecza Genel Müdürlük Binası büyük ödüle layık görüldü!

Tabanlıoğlu, 2012’de olduğu gibi bu yıl da WAF (Dünya Mimarlık Festivali) büyük ödülünün sahibi oldu. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı Selçuk Ecza Genel Müdürlük Binası WAF 2013’te Ofis Projesi kategorisi büyük ödüle layık görüldü...

Ekonomist Selçuk Geçer'den uyarı! Ev alıp satacaklar dikkat etsin!

Ekonomist Selçuk Geçer, genel yaşam maliyetlerindeki artışların ve konut fiyatlarında yaşanan aşırı yükselişlere değinerek piyasadaki verilerin yeterince net olmadığını söyledi. İşte Selçuk Geçer'in o açıklamalar...

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Zehra Zümrüt Selçuk: Kentsel dönüşümde hiçbir vatandaşımız yerinden edilmedi!

TBMM Genel Kurulu 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi görüşmelerinde konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul'daki kentsel dönüşüm hakkında çıkan eleştirileri yanıtladı. 

Nef Satış Müdürü Selçuk Çelik evleniyor!

Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdürü olan Selçuk Çelik, Gizem Önürmen ile dünya evine giriyor. Çiftin düğün töreni 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

İzmir Selçuk'a VİP otogar!

Turizm cenneti Selçuk’a VIP otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'a hizmet verecek semt garajının proje çalışmalarını tamamladı. Efes, Meryem Ana ve Şirince gibi değerli kültür varlıklarını barındıran “turizm cenneti” bu ilçe, artık modern bir semt garajına kavuşuyor.

Selçuk Başak: Emlak piyasası durgun!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, Dolar ve Euro'nun yükselmesine rağmen daire fiyatlarının yükselmediğini belirterek, "Yükseltmiyor çünkü piyasa durgun" dedi.

Selçuk Kütüphane ve Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Selçuk’un önemli bir eksiklerinden biri olan Kütüphane ve Etüt Merkezi temel atma töreni gerçekleşti.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Selçuk Adalet Sarayı'nın yeri hazır!

Selçuk Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başkanlığında yapıldı. Toplantıda şu kararlar alındı...

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor!

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor. Selçuk Belediyesi, kentin önemli akslarından biri olan meydanda peyzaj çalışmaları yapıyor.

İzmir Selçuk yatırıma doyacak!

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Selçuk için düşünülen antik kanal, teleferik, İZBAN, Doğalgaz, hastane, karayollarının yaptığı çalışmalar gibi bir çok yatırımımız gerçekleştiği takdirde Selçuk İzmir ilçeleri içerisinde en fazla yatırım alan ilçe haline gelecektir" dedi.

İzmir Selçuk'a TOKİ müjdesi!

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, 2016 Aralık ayı toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Bakıcı toplantı da Selçuk için toplu konut müjdesi verdi...

Selçuk'a 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı geliyor!

Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi sebebiyle yıkımını gerçekleştirdiği çarşı merkezindeki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor.

Selçuk Ecza Genel Müdürlük Haberi

Selçuk Ecza Genel Müdürlük

Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM gayrimenkul fuarından Türk firmaları ödüllerle döndü. Birçok ulusal ve uluslararası ödüle sahip olan Tabanlıoğlu Mimarlık, fuara stand ile katılım gösterirken, yapı dünyasının çeşitli kategorilerde en iyilerinin belirlendiği MIPIM Awards 2015’te, İstanbul’da gerçekleştirdikleri Selçuk Ecza Genel Müdürlük projesi ile ‘En İyi Ofis Yapısı’ dalında ödül kazandı. Ödülü, Tabanlıoğlu Mimarlık Ortağı Özdem Gürsel ile Tabanlıoğlu Mimarlık Genel Müdürü Feyzi Tecellioğlu aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından, işverenin “kendini evinde gibi hissetmek istediği” briefi doğrultusunda tasarlanan Selçuk Ecza ofis yapısı; avlular, atriumlar ve bahçelerle birbirine bağlanan konut formunda yedi ayrı ünitenin entegrasyonu ile oluşan yapı bütünlüğü ile öne çıkıyor.

 MIPIM Awards 2015’te “En İyi Ofis Yapısı” seçilen Selçuk Ecza projesi’nin daha önceden kazandığı ödüller de bulunuyor. Dünya Mimarlık Festivali (WAF) 2013’te...